Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 вересня 2010, 10:05 ДТП
У Криму водій вантажівки насмерть збив жінку й втік
У Криму водій вантажівки насмерть збив жінку й втік

Вантажівка збила людину в Криму. Від потужного удару багатотонної машини 29-річна жінка загинула на місці. Замість викликати швидку та міліцію кермувальник просто втік.

Мертву жінку знайшли посеред дороги у Джанкойському районі. Те, що її збили, сумнівів не викликало. Поряд з тілом - рештки автомобільної фари. Експерти з'ясували: від вантажного авта. Цією дорогою їздить чимало фур, але про всяк випадок міліціянти перевірили прилеглі підприємства. І недарма.

Анатолій Венгер, керівник відділу ДАІ Джанкойського району:

- При проверке журнала и при беседе с главным инженером было установлено, что в 2.10 с территории предприятия выехал "Мерседес-Бенц" - грузовой фургон - подходящая марка по следам. На месте ДТП был обнаружен фонарь, похожий на задний фонарь автомобиля "Мерседес".

Тим часом, вантажівка дісталася Севастополя. Там й затримали підозрюваного. Він почав нести нісенітницю про туман та собак.

Підозрюваний:

- Я не понял, что человек, сразу. Я подумал, что собака. Я крутнул влево чуть-чуть и пропустил между колес. Машина не подпрыгивала, ничего, что я переезжал через нее. Я остановился, увидел ноги, как она лежала. Ноги я увидел, тогда я понял, что это человек.

Замість викликати допомогу шофер утік. Про пригоду повідомив механіка. Той наказав не спинятися, а сам вранці виїхав на місце ДТП. Побачив інспекторів й поїхав геть.

Анатолій Венгер, керівник відділу ДАІ Джанкойського району:

- Механик подъезжал к патрулю, который был первым на месте ДТП, и узнал, что пешеход, который был сбит его водителем, скончался на месте. Развернулся и уехал.

Винуватець аварії намагався знищити докази. Дорогою до Севастополя змив кров на кабіні.

Правоохоронець:

- Вот здесь вы терли? Вот здесь же следы щетки. Здесь были следы жира, вот этой щеткой вы терли здесь.

- Да.

Кермувальнику з тридцятирічним стажем доведеться відповідати. За такий злочин кримінальний кодекс обіцяє ґрати. Слідом за ним може піти й механік, який знав про ДТП, але вирішив, що все минеться.