Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 вересня 2010, 13:29 ДТП
На Київщині водій "Порше" убив пішохода і зник
На Київщині водій "Порше" убив пішохода і зник

На Київщині шукають водія-вбивцю, що збив пішохода у селі Глевасі. У справі є кілька свідків, і вони можуть вказати на втікача. За кермом білого "Порше" той убив хлопця на пішохідному переході.

Тарас Білаш, кореспондент:

- Через селище Глеваха пролягає магістраль Київ - Одеса. Дорога, на якій дозволена максимальна швидкість 110 кілометрів на годину. Та деякі водії не зважають ні на що. І тиснуть на педаль газу до упору.

Через таких гонщиків переходити дорогу місцеві мешканці бояться вже давно. Кажуть, тут гинуть люди ледве не щотижня. Освітлення не працює - дорогу видно погано. А зі швидкістю шістдесят кілометрів за годину мало хто їздить. Місцеві пригадують, як за кілька днів до аварії за участі "Порше", загинув ще один молодик.

Місцева мешканка:

- Він переводив мотоцикла через переход. Машини зупинялися. І він веде мотоцикл. А той летів із-за машин, вискочив і убив його.

За схожим сценарієм убив свою жертву і водій білого "Порше Каєна". Свідки кажуть: позашляховик мчав селом на шаленій швидкості. Водій не пригальмував навіть перед зеброю. Трагедія сталася за секунди.

Сергій, свідок:

- Мужик приїзджав, розказував, що бачив аварію. Якраз він стояв, хлопця цього пропускав. Він по лєвій стороні стояв, і тут по правій стороні на великій швидкості, кілометрів, навєрноє, 180, хлопця ударив.

Пішохід загинув на місці. Свідки розповідають: від удару голова бідолашного розкололася на кілька частин. Після зіткнення водій іномарки вийшов з автівки, подивився на труп молодика, сів і поїхав геть. Убивцю знайдуть за кілька днів, запевнили ДАІвці. Мовляв, слідчі вже мають кількох підозрюваних. Вирахувати їх допомогли свідки.

Володимир Калінський, керівник відділу УДАІ в Київській області:

- Водій автомобіля "Порш Каєн" допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу в установленому місці, після чого залишив місце пригоди, не дочекавшись ні карети швидкої, ні представників міліції. На даний час встановлений ряд свідків, які дали покази, і проводиться перевірка даної інформації.

Та щоб прискорити пошуки і покарати вбивцю, міліціянти просять усіх, хто може допомогти слідству, звертатися за телефонами:

249-84-02, або 102.