Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 вересня 2010, 10:33 ДТП
В Одеській області сталися дві трагічні аварії
В Одеській області сталися дві трагічні аварії

Кілька смертельних ДТП сталися на Одещині. "Мазда" не змогла обігнати "Опеля". Наслідок трагічний: загинула жінка. В іншій аварії "Газель" не розминулася з контейнеровозом. І знову - жертви.

На трасі поблизу Біляївки водій "Мазди" намагався обігнати "Опеля", та не врахував швидкості й дистанції. Автівки зійшлися у лобову. Жінка в салоні від отриманих травм загинула.

Олена Яковчук, старший інспектор ГУ ДАІ в Одеській області:

- Предварительная причина происшествия - это несоблюдение безопасной дистанции водителем автомобиля "Мазда-323". Водитель - молодой парень, 21 год от роду, имеет стаж вождения 2 года. В его машине находилась мать возрастом 44 года, родная сестра 20 лет и его ребенок двухлетний.

Дівчина та малюк з тяжкими травмами перебувають в лікарні. Сам шофер відбувся подряпинами.

Олена Яковчук, старший інспектор ГУ ДАІ в Одеській області:

- Это ярчайший пример несоблюдения правил дорожного движения, в результате которого погиб не просто человек, не просто женщина, а мать водителя.

Цього ж дня на Іванівському мосту в Одесі пасажирська "Газель" не розминулася з контейнеровозом. На місці зіткнення загинула жінка, чотирьох пасажирів швидка забрала в лікарню. Причини ДТП встановлюють даївці. Але за свідченнями самовидців, на слизькій трасі причеп вантажівки занесло на маршрутку.

Алла Марченко, керівник відділу ДАІ м. Одеси:

- Прежде всего, водителям необходимо переключиться на то, что летняя пора прошла, началось в зимний период частое выпадение осадков - это основное, что мокрая, скользкая проезжая часть и то, что раньше темнеет. Поэтому необходимо планировать и время движения по городу, и выбирать скоростной режим.