Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2010, 13:32 ДТП
На Київщині п'яний водій протаранив патрульну машину та збив двох підлітків
На Київщині п'яний водій протаранив патрульну машину та збив двох підлітків

На Київщині п'яний водій урізався в патрульну автівку, а потім збив двох підлітків. Далі спробував утекти з місця пригоди й наскочив на ще в одну машину. ДАЇвці наздогнали горе-кермувальника. Та він без бою не здавався. Довелося приборкувати норовливого.

Близько десятої вечора Галина Іванівна спочивала, аж раптом почула гуркіт і крики людей. Коли вийшла з оселі, половини її паркану - як і не було. А на подвір'ї лежала закривавлена людина.

Галина Іванівна, мешканка с. Нових Петрівців:

- Повискакували і дочка, і зять.

- А хто постраждав?

- Двоє дітей - хлопчик і дівчинка. Хопчику боліє-менєє, а дівчинку - а у дівчини переломана рука і нога. Ну, коли вона лежала у подвір’ї, то дочка казала, у неї був вирватий кусок ноги.

Все сталося перед очима в ДАЇвців. Двоє інспекторів саме зупинилися для контролю руху й розставляли фішки. І ледь самі не потрапили під колеса.

Юрій Хмельницький, інспектор ДПС м. Вишгорода:

- Відчув сильний удар в бік автомобіля, автомобіль відкинуло вперед на кілька метрів.

Все сталося за лічені секунди, пригадує інспектор.

Юрій Хмельницький, інспектор ДПС м. Вишгорода:

- Не зупиняючись, продовжує рух, хаотично рухається по проїжджій частині, після чого здійснює виїзд на тротуар, по якому рухалися пішоходи, здійснивши на них наїзд. Побіг туди, помітивши, що на подвір’ї будинку Леніна 125 знаходилася дівчина, яка лежала на траві, і також ходив хлопець з рваною раною спини.

Поки міліціянт надавав допомогу й викликав швидку, його напарник зупинив автівку й кинувся за втікачем. Дорогою порушник урізався у ще одну машину. Коли ж його наздогнали, без бою не здавався. Лаявся, називав себе великим цабе, лякав впливовими знайомими. Навіть пообіцяв розформувати вишгородську ДПС.

Олександр Войтенко, інспектор ДПС м. Вишгорода:

- Попросив його надати документи, але на що він не реагував, був у дуже алкогольному сп’янінні, пручався чинив злісну непокору, на неодноразові зауваження не реагував, хватав за формений одяг, після чого були застосовані наручники.

Порушника, мешканця тих самих Нових Петрівців, доправили на експертизу. Там у його крові виявили ледь не півлітру горілки. Міліціянти впевнені: пияк дістане заслузі.

Микола Жукович, керівник прес-служби ГУ МВС України в Київській області:

- Кримінальна справа порушена була відразу по факту ДТП, при скоєнні. ДПС працівники доправили водія до лабораторії, провели аналізи, є заключення, що в крові 1,6 проміле алкоголю. Зараз ведеться слідство, принаймні, ніхто не намагається скривати, вигороджувати, і найближчим часом справа потрапить до суду.