Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2010, 12:13 ДТП
У Дніпропетровську п'яний водій врізався в ліхтарний стовп
У Дніпропетровську п'яний водій врізався в ліхтарний стовп

У Дніпропетровську п’яний водій позашляховика не впорався з кермуванням і врізався в ліхтарного стовпа. Удар був такий потужний, що опора впала. В аварії загинув тридцятирічний чоловік. Його голова розкололося навпіл.

Чорний позашляховик мчав вулицями Дніпропетровська з величезною швидкістю. Водій почувався королем доріг. Нехтував правилами, знаками, і щосили тиснув на педаль газу. Та на крутому повороті на вулиці Панікахи "Мітсубісі Паджеро" вилетіла на узбіччя і знесла електроопертя. Внаслідок аварії загинув тридцятирічний чоловік. У бідолахи навпіл розколота голова. Водій машини пояснив, що то був його знайомий. В автівці сидів поруч і заважав кермувати.

Водій позашляховика:

- Сам момент столкновения - мне сложно сказать, как все произошло. Но он рвался, я пытался его отодвинуть. Рустам дернул руль, и получилось это как раз на повороте.

За висновками лікарів, водій "Мітсубісі" був при кермі п’яний.

 

Зіткнення з ліхтарним стовпом забрало ще одне життя в тому самому Дніпропетровську. Близько сьомої години ранку на Набережній на узбіччя вискочили "Жигулі" шостої моделі. Причину аварії зможе назвати лише пасажир автівки. Його в тяжкому стані ушпиталили. Водій загинув.

 

Двоє водіїв та один пасажир загинули на Житомирщині. На нічній трасі лобом у лоб зіткнулися два автомобілі - "Мазда" й "Мерседес". Удар був таким потужним, що машини перетворилися на брухт. Винуватцем аварії міліціянти вважають кермувальника німецької автівки. Двадцятивосьмирічний чоловік із невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху. Від удару його "Мерседес" вискочив на узбіччя й загорівся. Водій загинув. Не було шансів уціліти і власника та пасажира "Мазди".

 

П’ятеро постраждалих і чотири розбиті автомобілі - наслідки аварії у столиці. На перехресті вулиць Володимирської й Саксаганського, не розминулися "Деу Нексіа" та "Мітсубісі". За попередньою інформацією, перша машина виїжджала з побічної вулиці на головну. І на перетині не пропустила японця. Уникнути зіткнення не вдалося. За інерцією "Мітсубісі" проповз ще кілька метрів і врізався в "Деу Ланоса", припаркованого біля тротуару.

Свідок:

- Я стоял около красной машины. Когда я это все увидел, то отскочил. "Митсубиси", ударилась в "Ланос", "Ланос" вынесло на бордюр.

Поблизу "Ланоса" було двоє людей. Втекти від некерованої автівки їм не вдалося. Пішоходів ушпиталили.

Олексій, свідок:

- Видели людей пострадавших, 4 машины побитых, переломы, побои. Главное, что все живы. Пострадавшие - те люди, которые стояли возле машины. И садились в нее. Пострадали эти люди. Вот этого красного "Ланоса".

Медична допомога знадобилася й водієві та пасажирам "Мітсубісі". Учасником аварії став ще й автомобіль "Шевроле", який урізався в "Деу Нексію", що зупинилася посеред перехрестя.

Не розминулися дві машини й на проспекті Правди. На перехресті зіштовхнулися "Кіа" та "Вазівська" дев’ятка. Міліціянти припускають, що перша не пропустила другої, чим і порушила правила дорожнього руху. Та за іншою версією, винуватець - водій "Лади". Чоловік міг добряче перевищити швидкість і проїхати перехрестя на червоний сигнал світлофора. З місця аварії медики ушпиталили п’ятьох пасажирів з обох автомобілів.