Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 вересня 2010, 12:15 ДТП
На Дніпропетровщині в результаті ДТП загинули дві 19-річні дівчини
На Дніпропетровщині в результаті ДТП загинули дві 19-річні дівчини

На Дніпропетровщині в автомобільній аварії загинули дві 19-річні дівчини. Вони їхали "Сіатом". Поблизу села Хащевого він злетів із траси на узбіччя і врізався в дерево. Обидві постраждалі допомоги не дочекалися.

При кермі малолітражки була 19-тирічна Христина. Поруч сиділа подружка. Дівчата дуже поспішали. Раптом на рівній дорозі автівка стала неконтрольованою. Зупинити автомобіль і уникнути аварії кермувальниці забракло досвіду.

Сергій Суханов, Інспектор ДАІ м. Новомосковська:

- Водитель автомобиля "Сиат" на ровном участке дороги не справился с управлением. Выехал на правую, по ходу движения, обочину и совершил наезд на дерево. В результате ДТП водить и пассажир получили смертельные травмы. В данном дорожньому происшествии виноват водитель автомобиля "Сиат".

Через нехтування правилами дорожнього руху на Дніпропетровщині загинуло ще двоє людей. Поблизу міста Синельникового з дороги злетів автомобіль "Рено". При кермі машини був двадцятип'ятирічний молодик. На порожній трасі він добряче розігнав легковика. Та свою водійську майстерність переоцінив. На швидкості автівка вилетіла на узбіччя й кілька разів перекинулася. А позаяк пасками безпеки водій і пасажир пристебнуті не були, в аварії не вціліли. За інформацією правоохоронців, власник машини ганяв без дотримання правил і раніше.

Ігор Швецов, керівник ДАІ м. Синельникового:

- Раніше, 4 вересня поточного року, водій був оформлений по статті 130 за керування в нетверезому стані. Дев’ятого вересня транспортний засіб був йому повернутий із штрафмайданчика.

Збій у роботі світлофора спричинив аварію в Запоріжжі. На перехресті зіштовхнулися маршрутне таксі й легковик "Шкода". Мікроавтобус із пасажирами їхав головною вулицею міста, автомобіль - вулицею Грязнова. На перетині після нічного режиму весь час було жовте світло. Можливо саме через це водій "Шкоди" знехтував знаками пріоритету й вилетів мікроавтобусові під колеса.

Віктор Середа, керівник сектору ДАІ м Запоріжжя:

- Водитель автомобиля "Шкода Октавиа" не выполнил требование знака "Уступите дорогу" и не дал преимущество транспортному средству, которое приближалось к перекрестку по главной дороге, в результате чего произошло ДТП и опрокидывание авто "Шкода Октавиа".

Водія легковика медики забрали до лікарні зі струсом мозку й забиттям грудної клітки. Добряче дісталося і двом пасажиркам маршрутки - п'ятдесятивосьмирічній жінці й вісімнадцятирічній дівчині. Їх також ушпиталили.