Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 вересня 2010, 11:55 ДТП
У Харкові "МАЗ" з причепом розвалив половину будинку
У Харкові "МАЗ" з причепом розвалив половину будинку

Хотів уникнути аварії і зніс півхати. У Харкові "МАЗ" із причепом в'їхав до приватного подвір'я і розвалив половину будинку. Водій дістав тяжкі травми. Свідки стверджують: злетіти з дороги вантажівку змусив легковик, що розвертався просто перед нею.

Комунальники терміново від’єднали газ і електрику: через аварію зруйновані всі комунікації, пошкоджений водогін. У мить зіткнення в будинку нікого не було. Власниця про пригоду дізналася від сусіда. Приїхала й побачила, що оселі, власне, вже немає. Жінка в розпачі - тільки вчора відсвяткувала новосілля.

Ольга Жур, власниця будинку:

- Мы купили и делали ремонт. И вот только вчера все закончили, вчера только посвятили дом, ввезли мебель. Разрушено все. Газ, вода… дом. Полдома снес.

У водія вантажівки - перелами рук, ребра і травма голови. Стан тяжкий, але не критичний. "МАЗ" належить Харківському метрополітенові, але там до з'ясування обставин ДТП від коментарів відмовляються. Господиня будинку вимагатиме від підземки компенсації: збитки вона оцінила на 75 тисяч гривень.

Костянтин Жучков, свідок :

- Тут произошел удар, и справа на меня въезжает "МАЗ". Обломки дома. Я вижу, что летят обломки дома, забора, стояла моя машина, все эти обломки упали на мою машину. Смотрю - в средине сидит водитель. Лицо было немножко в крови у него.

Свідки розповідають: у пригоді водій "МАЗа" не винен. Він, навпаки, намагався уникнути зіткнення з автівкою, що розверталась на його шляху. Порушник - а тут подвійна смуга - з місця ДТП зник, його шукають даївці.