Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 вересня 2010, 16:02 ДТП
У Полтаві зіткнулися "ВАЗ" і машина швидкої допомоги
У Полтаві зіткнулися "ВАЗ" і машина швидкої допомоги

У Полтаві водій "ВАЗівки" не пропустив швидкої допомоги. Внаслідок ДТП постраждали шестеро осіб. Репортаж з місця події.

У цій машині швидкої медичної допомоги не одне десятиріччя допомагали хворим. Водій сподівався, що його транспорт спинить тільки якась технічна несправність. На дорогах ніколи проблем не було. Та ба. Не відомо на скільки, а можливо й на завжди, до гаража швидку спровадила "ВАЗівка".

Валерій Таран, заступник керівника відділу ДАІ м. Полтави:

- Рухаючись по другорядній дорозі, приближаючись до перехрестя з головню дорогою, не виконав вимогу дорожнього знаку дати дорогу, і скоїв зіткнення з автомобілем швидкої допомоги.

Від удару швидку відкинуло на будинок. Понівечене не тільки залізо. Ушкоджені медики, а до болячок пацієнтів, котрих везли до лікарні, додалися травми внаслідок ДТП. Постраждала й пасажирка "ВАЗівки". А з водія-винуватця навіть волосина не впала.

Винуватець ДТП:

- Я не знаю, почему остальные пострадали, а я нет.

Олександр Лавренко, головний лікар станції швидкої медичної допомоги м. Полтави:

- Вони получили травми різного ступеня тяжкості, були доставлені в травматологічне відділення першої міської лікарні, але не госпіталізовані, а відправлені на амбулаторне лікування.

Зі слів медиків, постраждалі під час ДТП невдовзі зможуть повернутися до звичного життя. Водій поки що без керма і чекає на результати розслідування.