Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 серпня 2010, 13:41 ДТП
На Луганщині в результаті ДТП загинула вагітна жінка
На Луганщині в результаті ДТП загинула вагітна жінка

Кривава драма розігралася на одному з переходів у місті Свердловську, що на Луганщині. Там перед зеброю зупинився автомобіль, щоб пропустити пішоходів, інша ж машина його обганяла і збила двох людей. Вісімнадцятирічна постраждала, що була на 38-му тижні вагітності, від травм померла.

Того трагічного вечора Дарина зі своєю маленькою донькою поверталася з прогулянки. Перед нею йшли дві пари. Жінки, позаду - чоловіки. За мить просто перед її очима на переході сталася кривава трагедія.

Дарина, свідок:

- Одна машина остановилась, пропуская их, вторая скосила, и тем самым сбила двух девочек. По одной, видимо, проехалась, потому что картина ужасная, там кровь была, девушка была беременная. Вторую зацепил, девушка отлетела аж до того дерева.

Водій злощасної автівки навіть зупинитися одразу не зміг - проїхав від місця ДТП метрів сто.

Олена Авдеєва, постраждала:

- Я с подругой переходила дорогу через пешеходный переход. Первая машина остановилась, а вторая - я только увидела два ярких света, и все. А потом очнулась в реанимации.

До реанімації доправили обох постраждалих. Вісімнадцятирічна була на 38 тижні вагітності. Її травми були такі, що, не приходячи до тями, вона за годину померла. Дитинку, що ось-ось мала з'явитися на світ, також не вдалося врятувати. Іншій же постраждалій зробили кілька операцій, її стан лікарі оцінюють як тяжкий.

Олег Мілютин, завідувач відділу Свердловської міської лікарні:

- Сочетанная травма, сотрясение головного мозга, перелом левого бедра, левой голени, множественные раны, ссадины, конечности смещены, травматический шок.

Міліціянти за фактом ДТП зі смертельним наслідком почали розслідування. Правоохоронці чекають на результати експертизи. Вона має з'ясувати, чи був тверезим водій.

Ярослав Іллясов, слідчий Свердловського МВ міліції:

- По данному делу ведется досудебное следствие. Без экспертизы сказать о нарушении с той или другой стороны мы не можем.

Натомість рідні загиблої і правозахисники побоюються, що справу можуть зам'яти. Адже призвідця ДТП - відомий у місті бізнесмен, до того ж, це не перша кривава ДТП з його вини на дорозі.

Олена Степанець, правозахисниця:

- Виновник ДТП - это его не первое ДТП с таким исходом. Это уже третье ДТП, и он до сих пор не понес ответственности.

Ірина Потапович, мати загиблої:

- Я хочу, что он заслужил, то и получит. Я не зверь, я его не собираюсь убивать - я не верну дочь свою, но пусть он получит то, что заслужил.