Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 серпня 2010, 10:36 ДТП
У Дніпропетровську під час похоронної процесії перекинувся автобус
У Дніпропетровську під час похоронної процесії перекинувся автобус

Доїхати додому сім'ї цією машиною не судилося. "Ауді" проти вантажівки. Поєдинок легковик програв.

Сергій Лозовий, інспектор сектору УДАІ УМВС України в Житомирській області:

- Водій автомобіля "Ауді", який рухався в напрямку Житомира, з невідомих причин виїхав на ліву сторону дороги, в подальшому на узбіччя, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем, який був припаркований на правому узбіччі.

Це так родина поверталася з моря додому. Удар був такої сили, що навіть подушки безпеки не врятували.

Петро Семків, водій вантажівки:

- Почув удар. Відразу не зрозумів, що сталося. Вийшов, подивився, вже стояло "Ауді", і люди вже були неживі.

Чоловік і дружина загинули миттєво. Трирічний хлопчик помер у лікарні, а тринадцятирічна дівчинка нині в реанімації. Причину аварії міліціянти ще з'ясовують.

 

Врізався у відбійник, кілька разів перекинувся і проїхався на боці. Це не голівудське кіно, а ДТП в Києві. На щастя, після таких каскадерських трюків ніхто не постраждав. Лише плакала водійка.

А ще були легко травмовані двоє пасажирів. Чому джип наскочив на відбійника, з'ясовують міліціянти. Як усе було - розповідають самі учасники аварії.

Свідок:

- На повороте внезапно выскочил "БМВ", нас подрезал, без поворотников, не включил ничего. Мы пытались справиться с управлением, чтобы сзади не въехать, но получилось так, что потеряла управление, и из-за того, что сбила отбойник, перевернулась наша машина.

 

У Дніпропетровську біля цвинтаря під час поховальної процесії з'їхав на узбіччя й перекинувся пасажирський мікроавтобус.

Водій мікроавтобуса:

- Подымался с людьми на гору. В двигателе не хватило мощи, двигатель заглох. Дорога скользкая, я по тормозам, а машина назад.

А позаду - ще п'ятеро машин на горб повзуть. Щоб не зім'яти їх, водій мікроавтобуса з'їжджає на узбіччя.

Сергій Андрієнко, старший слідчий відділу УДАІ м. Дніпропетровська:

- При попытке завестись машина покатилась назад с горки, машина выехала на обочину и заехала на возвышение, где опрокинулась.

Аби дістати людей з понівеченого транспорту, викликали еменесівців. Постраждали 11-ро осіб, шестеро з них з переломами в лікарні.

 

Не доїхала на дискотеку молодь Сумщини. Прямували хлопці та дівчата до райцентру, Охтирки, на вечорниці. Щоб було комфортно, навіть транспорт власний замовили. Він їх і підвів. Автобус із молоддю виїхав на протилежне узбіччя й перекинувся. На щастя, водії, що бачили аварію, одразу кинулися на допомогу, але травмувань уникнути не вдалося. Постраждало десятеро осіб.

Олексій Заверуха, інспектор УДАІ ГУ МВС України в Сумській області:

- Наразі причини з'ясовуються, але одна з них - це, можливо, погодні умови. Йшов дощ, водій не впорався з керуванням та з'їхав на узбіччя.