Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 серпня 2010, 13:39 ДТП
На Дніпропетровщині п'яний водій протаранив дитячий майданчик
На Дніпропетровщині п'яний водій протаранив дитячий майданчик

Не помітив дитячого майданчика. На Дніпропетровщині п'яний водій не розминувся з гойдалками. На щастя, аварія сталася вночі, тому жертв немає. Легким переляком відбувся й шофер - міліціянти врятували його від обуреного натовпу.

Відламаний бампер, розбиті гойдалки. З дверцят машини правоохоронці витягають п'янючого водія. Стражі порядку приїхали на місце раніше за обурених місцевих.

Міліціянти оточують нетверезого кермувальника, аби завадити народній помсті, й утихомирюють натовп. Його машина на повній швидкості влетіла у дитячий майданчик. Гуркіт стояв неймовірний. Війна - подумали бабусі.

Мешканка м. Синельникового:

- Оце Маша, моя подруга на 5 етажу пластиковий балкон. Вона звонить мені і каже: "Катя, такий взрив там, дом ваш не зірвався?" Я кажу, та нє. А вона: "Щось таке там, каже, случилось страшне".

Таке мало статися, переконані місцеві. Дитмайданчик знаходиться біля дороги. За кілька років відгородити його парканом ніхто так і не дотумкав.

Мешканка м. Синельникового:

- Я оце всєгда люди, виходю, я сюди не ходю, я боюся. Чого-то мені душа чуствує.

На щастя, аварія сталася вночі. Тому рахувати жертв не довелося. Обійшлося травмами.

Ігор Швецов керівник відділу ДАІ в м. Синельниковому:

- Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не витримав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, та на перехресті з вулицею скоїв наїзд на пішоходів. Внаслідок ДТП отримали 4 пішохода тілесні ушкодження.

Права у водія відібрали. Він чекає вироку суду. А майданчик, можливо, хоч тепер огородять.