Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2010, 11:58 ДТП
Через любов до швидкої їзди в Україні відбулося чимало аварій
Через любов до швидкої їзди в Україні відбулося чимало аварій

Через любов до швидкої їзди люди гинуть по всій Україні. На Житомирщині жінка за кермом позашляховика на повороті вилетіла в кювет. Автівка кілька разів перекинулася. Загинули двоє.

Трагедія сталася поблизу села Биківки. За кермом авта сиділа тридцятип'ятирічна жінка. Вона приїхала в Україну з Москви. В салоні - ще троє пасажирів. Навіщо було так поспішати о пів на шосту ранку, власниця легковика вже ніколи не розкаже. Бідолашна померла до приїзду медиків. До лікарні не дотягнула одна пасажирка. Двадцятирічна дівчина померла в швидкій. За життя ще двох дівчат борються медики.

За схожих обставин загинули водій та пасажир Жигулів третьої моделі. У Черняхівському районі Житомирщини тридцятисемирічний кермувальник "ВАЗу" не втримав авта на дорозі і вилетів у кювет. Машина перекинулася, протаранила дерево і загорілася. Вибратися з салону шоферові та пасажирові не вдалося. Вони згоріли заживо.

Не в дерево, а у стовп влетів водій "Шевроле Авео" в Києві. За кілька секунд до аварії двадцятитрирічний уродженець Ірану мчав вулицею Олени Теліги. Та якоїсь миті сталося непередбачуване - у "Шеврове" вибухнуло колесо.

Олександр, свідок:

- Видел, как лопнуло колесо. Вроде бы, лопнуло колесо. Потом искры пошли и в столб. Это все было в течении 3-4 секунд.

- А скорость можете назвать?

- Ну, где-то за сотню. Бо если лопает переднее колесо на 80, там еще можно что-то сделать. А так - там скорость приличная была.

Шансів вижити у молодика не було. Його автомобіль розірвало на шматки. Труп бідолахи діставали рятувальники.

Маріус Корнейко, співробітник спеціального підрозділу ГУ МНС в м. Києві:

- Все это освобождение заняло около 20 минут. Больше пассажиров не было. По приезду с помощью гидроинструментов мы его достали из автомобиля.

Добре тиснув на педаль газу і водій "Фольксвагена Гольф". Легковик нісся київським Індустріальним мостом. Чому німецька іномарка врізалася в бетонну огорожу, зможе пояснити лише водій. "Фольксваген" налетів на перепону з такою швидкістю, що чималі бетонні уламки відлетіли на кілька десятків метрів. Кермувальника з травмою голови та переламами шпиталювали.