Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 серпня 2010, 09:22 ДТП
У Києві під колесами "КамАЗа" загинула водій "Форда"
У Києві під колесами "КамАЗа" загинула водій "Форда"

Жінка загинула під колесами "КамАЗу" в Києві, на вулиці Заболотного. Бідолашна була при кермі маленького "Форда Фієсти". Їхала на чималій швидкості й за сто метрів від вантажівки вилетіла на зустрічну.

Шансів вижити у жінки за кермом червоної малолітражки не було. "КамАЗ" зім'яв "Форд Фієсту" немов бляшанку. Легковик опинився під колесами вантажівки аж по лобове скло. Водій "КамАЗу" каже: "Форд" вискочив на зустрічну на великій швидкості.

Олександр, водій "КАМАЗу":

- Їхав на Бориспіль на роботу. Їхав пустий. І на встрєчу вискочила машина, і получилась така ситуація. Побачив її за сто метрів. Тормозив, ну, вона на всій скорості. Я вже почті зупинився, а вона на всій скорості так в мене і вдарила. Нікуди вона не уходила. Вона попиталась уйти зразу вправо, потом вліво обратно вернутись, у свій ряд.

Не уникла зіткнення і вантажівка. Шофер говорить: праворуч їхали фури. Якби вивернув кермо на зустрічну, то накоїв би ще більшого лиха. Розтягати дві машини довелося спецзагону рятувальників. Вантажівку підіймали за допомогою спеціальних пневмоподушок, а "Форд" тим часом витягав інший автомобіль.

Не обійшлося без постраждалих і в іншій столичній аварії. На порожньому проспекті Свободи не розминулися маршрутне таксі "Богдан" та вантажний "Мерседес". Як сталося, що жовтий мікроавтобус наздогнав автомобіль, водій маршрутки пояснити відмовився.

Ярослав, пасажир "Мерседеса":

- Повернули с Правды на проспект Свободы. Остановились на светофоре в среднем ряду. Ждем зеленого сигнала, и неожиданно удар резкий сзади.

За словами свідків, водій "Богдана" все ж спробував уникнути зіткнення - прагнув обійти автівку ліворуч. Але не встиг. З мікроавтобуса швидка забрала чотирьох пасажирів. Дісталося і кермувальникові "Мерседеса".

Ярослав, пасажир "Мерседеса":

- Водитель вперед, а потом головой заднее стекло. В кабине. Я тоже вперед, но я не ударился. Только об сидушку спиной чуть-чуть. Я вышел, женщина кричала, что нога поломана. Я вызвал ГАИ и "скорую" вызвал.

Причину аварії встановить слідство.