Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 серпня 2010, 12:59 ДТП
У Криму "Шевроле" протаранив "Славуту" із шістьма людьми в салоні
У Криму "Шевроле" протаранив "Славуту" із шістьма людьми в салоні

Одна людина загинула й шестеро травмовані внаслідок ДТП у Криму. На трасі "Євпаторія-Мирний" автомобіль "Славута" з шістьома людьми в салоні їхав із Сімферополя до моря. При виїзді на трасу не пропустив машини з російськими туристами.

У маленькій "Славуті" їхало п’ятеро пасажирів. Товариство вирішило прогулятися з Симферополя до моря. Та поїздка закінчилася трагічно. На перехресті водійка автівки знехтувала правилами дорожнього руху й не пропустила "Шевроле". Уникнути зіткнення позашляховик не встиг. Він урізався у "Славуту" й відкинув її на кілька метрів. Унаслідок удару добряче зім’яло кузов легковика. Тож діставати людей довелося рятувальникам. Один із пасажирів загинув. Решту шпиталювали.

Водій "Славути":

- Выезжали потихоньку, ехали через поля. Откуда там машина взялась?

 

Знехтував дорожніми правилами і водій "Опеля" на Дніпропетровщині. Він вирішив проскочити перед колесами пасажирського потяга. Чоловік так поспішав, що на залізничному переїзді не зважив на попереджувальний сигнал, об’їхав опущеного шлагбаума й вискочив на колію. Зупинити багатотонний поїзд до зіткнення з автомобілем було неможливо. Від удару червоний легковик відскочив мов тріска. В салоні авта було четверо людей.

Андрій Ізименко, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Виїхав на залізничний переїзд по закритому шлагбаумі та вімкнених світлових і звукових сигналах. В результаті зіткнення водій автомобіля та три пасажири отримали тяжкі тілесні травми та були доставлені до лікарні. Один з пасажирів загинув.

 

У спальному районі Донецька легковий "Фольскваген" перекинув маршрутне таксі. Водій німецького авта врізався в "Газель". У салоні мікроавтобуса було троє пасажирів. Люди відбулися незначними травмами. Уцілів і водій "Фольксвагена". Чому сталося зіткнення - з’ясовують даївці.

Олександр Зубенко, керівник прес-служби УДАІ в Донецькій області:

- Водитель автомобиля "Пассат" по непонятным причинам проигнорировал требования дорожных знаков, правила проезда перекрестков, не уступил дорогу маршрутке и совершил столкновение. Удар пришелся в заднюю часть автобуса и он потерял устойчивость и перевернулся на левый бок.

 

У Маріуполі автомобілісти чавлять дітей. Так на території колишнього дитячого садочка позашляховик збив трирічну дівчинку. Подейкують, що мала відбігла від матері й вискочила на дорогу просто під колеса автівки. Постраждалу доправили до міської лікарні. У неї зламана стопа. До тієї ж лікарні відвезли ще одну дитину. Одинадцятирічного хлопчика, що його на переході збив таксист. У малого численні синці.