Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 серпня 2010, 09:36 ДТП
У Криму водій "Жигулів" збив 48-річну жінку та втік
У Криму водій "Жигулів" збив 48-річну жінку та втік

У Криму "Жигулі" збили жінку, а їхній водій з місця пригоди втік. Аварія сталася вранці поблизу села Лозового. Постраждалою виявилася 48-річна місцева мешканка. У жінки закритий перелам правої гомілки й численні забиття.

Свідком аварії став водій авта, що рухалося позаду. Він бачив, як легковик попереду збив жінку. І навіть намагався наздогнати правопорушника, та не зміг. Про ДТП одразу повідомив міліціянтів і лікарів швидкої допомоги. Правоохоронці знайшли втікача за 10 годин.

Олег Єрохін, інспектор відділу ДАІ Симферопільського району:

- На момент задержания транспортное средство было полностью восстановлено. Без явных признаков следов ДТП, характерных повреждений. В ходе тщательного осмотра транспортного средства были выявлены следы ремонтно-восстановительных работ.

Двадцятирічний водій зрозумів: відмагатися марно й усе розповів.

Підозрюваний:

- Ситуация дорожная такая, что машина "четверка" стояла, был вариант либо ей тупо в зад вмунтулить, или уже объезжать. Начал объезжать - на пешеходе никого не было, то ли она… начинала переход, потому что помню лицо справа, и задел ее.

Замість того, щоб надати жінці першу медичну допомогу, водій додав швидкості й помчав далі. Нині утікач виправдовується: мовляв, був у шоковому стані. Та це не завадило йому замаскувати сліди аварії на машині.

Підозрюваний:

- Начал, естественно, тикать. Начал тикать…

- Ну а милицию чего не вызвали?

- Потому что боялся, испуг очень сильный был.

-  Разбитое стекло на машине вы сами устраняли?

- Да. Я сам устранял.

Лікарі кажуть: збита жінка має пройти тривалий курс реабілітації. Водієві ж загрожує п'ять років ув'язнення за те, що покинув свою жертву напризволяще.