Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 серпня 2010, 12:32 ДТП
У Києві в аварію потрапив відомий стронгмен Василь Вірастюк
У Києві в аварію потрапив відомий стронгмен Василь Вірастюк

Потрапив в автомобільну аварію відомий важкоатлет Василь Вірастюк. Стронгмен разом із дружиною їхав своїм "Мітсубіші-Паджеро", аж раптом, назустріч вискочив "Сузукі". Від удару машина спортсмена кілька разів перекинулася. Сам Василь не постраждав, а ось його дружину шпиталювали.

Від зіткнення найсильнішу людину України Василя Вірастюка не змогли б врятувати ані його м’язи, ані реакція. Аварія сталася блискавично. Відомий атлет їхав у своєму "Мітсубісі Паджеро" Одеським мостом у крайній лівій смузі. З ним у машині була його дружина. Назустріч спортсменові вискочив "Сузукі Вітара". При кермі автівки була вагітна жінка.

Свідок:

- Виновником я считаю "Сузуки". "Митсубиси" ехал в своей полосе, а на "встречку" выехал "Сузуки" и получилось столкновение.

Від удару позашляховик Вірастюка кілька разів перекинувся, вирвало колесо. Сам спортсмен дістав кілька подряпин, а ось його дружину з тяжкими травмами забрали медики швидкої. Подейкують, що жінка вилетіла з люка автомобіля. Потрапила до лікарні й водійка "Сузукі". Її відвезли в пологовий будинок. Жінка на двадцятому тижні вагітності. Бачив на власні очі зіткнення кермувальник ВАЗівської "вісімки". Він виїхав на міст, і повз нього промчав "Сузукі". Японська машина ледь зачипила його авто, й вискочила на зустрічну смугу. Як сталося зіткнення: чоловік бачив на власні очі.

Свідок:

- Я виїзжаю в другий ряд. Тут "Аудюха" красна, блін. Хопа, мені дорогу і не можу в другий ряд залізти. Дивлюсь влєво: свободний третій ряд. Я бігом. Дивлюсь: "Сузукі" летить. Ну, я думав, шо я вже всьо, шо я вже на тому світі. А вона, ця "Сузукі", як раз напротів мене токо проїзжає, і чого вона пішла туда? Вона вже на автоматі думала, шо я не уїду, і вона на автоматі і пошурувала туда. "Сузукі" на "встречку" виїхала.

Через виїзд легковика на зустрічну смугу загинула людина на вулиці Новокостянтинівській. "Ауді А5-й" лобом у лоб урізався у Вазівську "дев’ятку". У салоні російського авто перебувало подружжя. Його водій загинув. А пасажирку з тяжкими травмами забрали медики.

Володимир, свідок:

- На повороті виїхала машина на великій швидкості невписалася в поворот, і виїхала на зустрічну смугу. Так як відстань була метрів 50-60, то я успів від зіткнення уйти, а за мною їхала машина "Жигулі", і він не вспів.

Загинула людина і в аварії на перехресті бульвару Лепсе та проспекту Відрадного. Тут водій "Ланоса" злегковажив червоним сигналом світлофора. Вискочив на перехрестя й урізався в "Хонду". Від сильного удару "Ланос" кілька разів розвернуло, й він зачепив ще три автомобілі.

Анатолій, постраждалий:

- Я краем глаза вижу и слышу, что что-то несется. Я нажимаю на тормоз, и вижу, что проносится вот эта машина. Он цепляет "Хонду", а дальше пошел бить всех подряд.

Водій "Ланоса" вилетів із салону. Непритомного його забрала швидка. Та врятувати кермувальника медикам не вдалося. Він помер у лікарні. Свідки розповідають, що в салоні "Деу" був ще один чоловік. Проте почути від нього пояснення ніхто не зміг. Він поводився неадекватно й утік з місця аварії.