Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 липня 2010, 10:36 ДТП
У Криму "Субару" врізалася в бетонну огорожу: 1 загиблий, двоє в реанімації
У Криму "Субару" врізалася в бетонну огорожу: 1 загиблий, двоє в реанімації

І автопригода за участі "Субару" в Криму, у Сакському районі. Її наслідки не такі резонансні, як у попередній історії, проте - трагічніші. Врізавшись у бетонну огорожу, чоловік і сам загинув, і двох пасажирів травмував.

Причина трагедії - велика швидкість. Водій "Форестера" зачепив узбіччя й вилетів з дороги.

Віктор Курченко, інспектор ВДАІ Сакського району:

- Водитель автомобиля "Субару" не выбрал безопасную скорость движения, выехал за пределы проезжей части, не справился с управлением и допустил наезд на препятствие - бетонное ограждение.

На своєму шляху іномарка збила дерево і кілька разів перекинулася. Звільняли з залізного полону поранених та загиблого МНСники. 37-річний кермувальник загинув на місці, двоє пасажирів - у реанімації.

Сергій Куртєєв, лікар-нейрохірург Сакського ТМУ:

- Одному из пострадавших сделано оперативное вмешательство - декомпрессионная трепанация черепа. Больной находится в реанимационном отделении. Второй пострадавший с ушибом головного мозга, с переломом костей свода черепа и основания в тяжелом состоянии тоже находится на лечении в травматологическом отделении.

Як з'ясувалося, машина належить громадянинові Росії. Чоловік приїхав у Крим на відпочинок. "Субару" дав покататися місцевим товаришам. Дороги вони знають, а от кермувати, судячи з усього, не вміють.

Товариш постраждалих:

- На машине на твоей разбились. Машину разбили. Ты Айдеру оставлял? Надо чтобы ты приехал в ГАИ.

Власник автівки явно не зрадіє, коли побачить її. Адже легковик відновленню не підлягає. Причини аварії з'ясовують.