Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 липня 2010, 10:25 ДТП
На Донеччині голова Торезського суду збив дівчину на переході
На Донеччині голова Торезського суду збив дівчину на переході

Знову сп'янілий чиновник у центрі скандалу. Олександр Пушков, голова Торезького суду, що на Донеччині, став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Його "Субару" збив 18-тирічну студентку на пішохідному переході. Аварія сталася на очах коханого дівчини та кількох свідків посеред білого дня. Очевидці запевняють, кермував саме служитель Феміди. Та міліція наполягає на іншому - чиновник був пасажиром.

На час аварії Вікторія Дмитрівна знаходилася вдома. Почувши сильний удар, вибігла на вулицю. У скривавленому обличчі дівчини ледь впізнала однокласницю сина. А от іномарку служителя Феміди згадала навіть за описами безпосередніх очевидців. І стала шукати свідків ДТП.

Вікторія Гоцуцова, свідок:

- Мы нашли очевидцев, людей, которые это все видели, которые знают это все.

- Милиция к вам не приходила, не говорили, чтоб молчали? Или к этим очевидцам?

- К нам - нет, а к очевидцам приходили.

- И что говорили? Из милиции?

- Да, СБУ.

Слова про тиск на свідків підтверджують і місцеві, навіть поза камерою говорять про це не голосно.

Продавчиня:

- Ко мне уже бабулька приходила из этого дома, сказала, что к ней приходили 2 человека из милиции и предупредили. Сказали, чтоб языком она не трепала.

Вікторія Гоцуцова, свідок:

- Мое мнение? Я этого человека знаю давно, и я практически никогда его не видела трезвым.

- Очевидцы что говорят? Он был за рулем, не он?

- Очевидцы говорят, что он, его еще из машины вытаскивали, якобы, заставляют человека, который был рядом, взять на себя это все.

У міліції кажуть - це чутки, вірити можна тільки фактам. За їхньою інформацією, суддя був пасажиром.

Артур Лихолит, керівник Торезького МВ міліції:

- Исходя из всех материалов, собранных нами на этот день, оказался он в качестве пассажира в момент совершения дорожно-транспортного происшествия, то есть был пассивным участником этих событий.

За інформацією неофіційного джерела в суддівській системі, Олександр Пушков готується до п'ятничного призначення в обласний апеляційний суд. А ось збита студентка - в комі. Дівчині зробили трепанацію черепа, на неї чекає ще кілька операцій.

Сергій Тараканов, завідувач анестезіологічного відділення Торезької міської лікарні:

- Была обследована нашими специалистами: ЛОР, хирург, травматолог. Вызвали по санавиации и лицевого хирурга, и нейрохирурга, были произведены манипуляции - наложение фрезевых отверстий. Состояние остается тяжелым, но оно остается стабильно тяжелым.

Матеріали перевірки ДТП знаходяться в облпрокуратурі. Там намагаються з'ясувати, хто, все ж таки, сидів за кермом "Субару" й на кого заводити кримінальну справу.