Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2010, 13:11 ДТП
У Луганську "Опель" з п'яною компанією протаранив віконний магазин
У Луганську "Опель" з п'яною компанією протаранив віконний магазин

Кумедне ДТП в Луганську. Чоловіки посеред дня чаркували. Горілка скінчилася. Не вагаючись, сіли в машину й поїхали. Та замість продуктового магазину машина потрапила в крамницю, де торгують вікнами. Причому, заїхала прямо у вітрину.

Крамниця, в якій торгують вікнами, міститься посеред кварталу Дружба. Майстри кажуть, тільки-но з'їхалися на обід. Сиділи в офісі, міркували над черговими замовленнями. Аж раптом в приміщення влітає машина.

Володимир, свідок:

- Услышали сильный удар в стену. Конечно, были ошарашены. Вышли на улицу, посмотрели. Стоит "Опель" разбитый, витрина наша разбита полностью. И в машине сидели четыре пьяных мужика. Водитель тоже находился в нетрезвом состоянии.

Ольга Хом'якова, керівник відділу ДАІ в м. Луганську:

- Он внутри квартала ехал со скоростью 80 км/ч. Как ехал прямо - не видел поворота, и въехал прямо в магазин. К счастью, пострадавших нет. Есть только материальный ущерб.

Коли з крамниці повибігали люди, кермувальник горезвісної автівки лежав на газоні й не рухався. Та причина тому - не травми, а глибокий сон! Навіть стражі порядку не змогли розбудити. Приятелі співпляшника виправдовують.

Ігор Кримов, свідок:

- Я тоже испугался.

- А почему за руль пьяными сели?

- Между прочим, трезвый. Зря ты так говоришь.

- Просто он без прав, не умел водить?

- У него все есть, он работает на маршрутке.

- А почему?

- Вот видишь, не затормозил - какой путь.

Сп'янілий шофер про роботу маршрутником може забути. Через пригоду права відберуть.

Ольга Хом'якова, керівник відділу ДАІ в м. Луганську:

- 3400 гривен - я считаю, внушительный штраф, и потеря водительского удостоверения сроком на три года.

Та на цьому історія гульвіс не закінчується. Коли машину забирали на штрафмайданчик, виявили ще один сюрприз. В багажнику мирно давав хропака п'ятий пасажир легковика, який просто не вліз до салону. Все найцікавіше він пропустив.