Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 липня 2010, 12:54 ДТП
У Дніпропетровську "Ауді" перетворила "Ланос" на купу уламків
У Дніпропетровську "Ауді" перетворила "Ланос" на купу уламків

У Дніпропетровську водій "Ауді" потужним ударом перетворив на брухт "Деу Ланос". Німецька автівка на шаленій швидкості наздогнала свого опонента. Від удару "Ланос" відкинуло на кількадесят метрів. Є постраждалі.

Водій "Деу" тільки-но виїхав на вулицю Журналістів. Вирішив зупинитися й висадити пасажира. І за якусь мить почув вереск гальм.

Євген водій Ланоса:

- Я выезжал от Злагоды. Повернул на Журналистов. Хотел припарковаться, высадить пассажира. И когда припарковывался, принял правый ряд. Смотрю в зеркало заднее - "Ауди" с визгом тормозов. Я включил вторую скорость, чтобы избежать удара, но я только включил скорость - сразу произошел удар резкий.

Від потужного удару "Ланос" відкинуло на значну відстань вперед. Багажник розірвало, немов паперовий. Вибило задній міст. Німецька автівка - без особливих ушкоджень. Кермувальник "Ауді" каже, швидкості не перевищував.

Сергій водій "Ауді":

- Я ехал, въезжал в поворот, увидел машину, не успел затормозить.

- Скорость?

- Я не смотрел, но, думаю, что в пределах правил.

Та від зіткнення "в межах правил" пасажира "Ланоса" забрала швидка. У чоловіка струс мозку та відкритий перелом. Бідолаха мало не вилетів з салону через лобове скло.

Євген, водій "Ланоса":

- Скорость "Ауди" какая была?

- Километров 140. Наверное. Потому что летел он. Человек, который со мной был, - у человека открытый перелом. Человек оказался у меня, практически, на руле. На торпеде.

На щастя, обійшлося без жертв. Міру покарання шоферові "Ауді" визначить суд.