Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 липня 2010, 12:14 ДТП
На Кільцевій дорозі під Києвом "Фольксваген" збив зупинку з людьми
На Кільцевій дорозі під Києвом "Фольксваген" збив зупинку з людьми

Нічне жахіття на Кільцевій дорозі під Києвом. Легковик урізався в автобусну зупинку. Аварія сталася о другій ночі неподалік повороту на Вишневе. Незважаючи на пізню годину, на зупинці сиділа компанія друзів. Усіх відвезли в лікарню.

В очах цього чоловіка ще страх. Кілька хвилин тому він ледь не загинув. Його ведуть до швидкої попідруки, та він щасливець. Компанія молодих людей сиділа на зупинці на Кільцевій дорозі. Ніхто й не підозрював, що за якусь мить їх розкидає як кеглі чорний "Фольксваген".

Олександр, свідок:

- Ехал своей машиной со стороны окружной дороги. Увидел, как со стороны Вишневого на большой скорости мчался автомобиль, и не управился с управлением, а дорога мокрая. И его понесло прямо на остановку.

Автівка вибила бетонну стіну та врізалася в мур. Від удару троє постраждалих вилетіли із зупинки. Четвертому не поталанило. На нього впала бетонна плита. Витягали молодика з-під завалів рятувальники МНС.

Леонід Іноземцев, заступник керівника рятувального підрозділу:

- Был риск обвала крыши. На всю спасательную операцию ушло около получаса, все проводилось очень тщательно. К сожалению, парень получил серьезные травмы.

Важке перекриття впало бідоласі на ноги. У нього перебиті кістки, розірвані м'язи. У медиків невтішний прогноз. Хлопчина може залишитися інвалідом.

Володимир Печерський, лікар швидкої допомоги:

- У пострадавшего травматическая ампутация. Больной обезболен, наложены жгуты. Вот ждем, пока спасатели освободят - и поедем в больницу.

До лікарні потрапили водій і пасажирка автомобіля. Їм також добряче дісталося.

Ігор Турчин, керівник відділу ДАІ Києво-Святошинського району:

- Четыре человека на остановке госпитализированы с разными травмами - и водитель авто, и его пассажирка.

- Причины?

- Пока устанавливаются. Идет следствие.