Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 червня 2010, 13:10 ДТП
За минулу добу в країні відбулося 373 дорожніх пригоди
За минулу добу в країні відбулося 373 дорожніх пригоди

Смерть на прямій дорозі: в автомобільній аварії на Дніпропетровщині загинули росіяни та українці. Причина традиційна - перевищення швидкості.

Авта, четверо загиблих, двоє постраждалих. Такий результат порушення правил дорожнього руху на Дніпропетровщині. Тридцятирічний кермувальник розігнав свого "Пасата" до шаленої швидкості. Та не зміг втримати сталевого коня навіть на прямому відтинку. Машину винесло на зустрічну смугу, де саме рухався "Рено" з росіянами. Все сталося миттєво. Від удару легковика викинуло на узбіччя. "Фольцваген" лишився на дорозі.

Володимир Попович, командир Павлоградської роти ДПС:

- Виновник, который погиб на месте, водитель "Фольца" не выбрал безопасной скорости. По предварительным данным, причина - выезд на полосу встечного движения в Мариуполь.

ДТП сталася й на Львівщині. Водій "Ауді" також виїхав на смугу зустрічного руху й не розминувся з мікроавтобусом. Не встиг зорієнтуватися і власник "Фольцвагена", що рухався позаду бусика. Він теж потрапив у ДТП.

Світлана Добровольська, керівник прес-служби ГУ ДАІ у Львівській області:

- Одна особа загинула - це був пасажир мікроавтобуса. Водій "Ауді", водій мікроавтобуса і ще 6 пасажирів мікроавтобуса отримали травми середньої важкості.

ДТП на Херсонщині. Вісімнадцятирічний шофер, вочевидь, не надто сумлінно вивчав правила дорожнього руху. Тож під час повороту ліворуч не пропустив "Тойоти". Удар був такої сили, що "ВАЗівку" розірвало навпіл. Наслідки аварії - водій і четверо пасажирів травмовані, ще одна пасажирка померла в лікарні. Кермувальник "Тойоти" неушкоджений.

Сергій Калюжний, керівник Каховського ВДАІ в Херсонській області:

- Проводятся следственные мероприятия, будет проводится отработка участка дороги, который на сегодняшний день является жизненно опасным в сторону Крыма.

В Маріуполі мало не одночасно сталися дві пригоди. Спочатку водій "Жигулів" не вписався у поворот, перелетів через високий бордюр і врізався в огорожу. Чоловік серйозно не постраждав. Запевняє, у такий спосіб намагався уникнути зіткнення з невідомою автівкою. Тим часом, в іншій частині міста таксист збив людину на пішохідному переході. Постраждалого забрала швидка.

Олег Суботін, старший інспектор відділу ДАІ м. Маріуполя:

- Разбито ветровое стекло и погнут капот на автомобиле. Проверку будет проводить следственное управление. Пешехода отправили в больницу, диагноз пока устанавливается.

Даївці вкотре радять бути обережними та не порушувати правил, аби не поповнювати сумної статистики. Нагадаємо, минулої доби в країні сталися 373 дорожні пригоди. Загалом чотирнадцятеро загиблих, понад півтори сотні травмованих.