Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 червня 2010, 13:58 ДТП
ДТП на столичному проспекті: загинули водій і пасажир "Чері"
ДТП на столичному проспекті: загинули водій і пасажир "Чері"

Маневр на вагу життя. Уночі на столичному проспекті Паладіна, "Порше Каєн" урізався в "Чері". Китайський легковик розвертався й виїхав під колеса німецькому позашляховикові. У салоні "Чері" було двоє жінок. Удар був такий потужний, що шансів вижити у них не було.

Щоб витягти тіло водія автомобіля "Чері", довелося викликати спеціальну бригаду МНС. Загиблу жінку буквально вирізали з уламків машини. Від потужного удару легковик перетворився на купу брухту. Вижити після такого зіткнення шансів не було.

Леонід Іноземцев, керівник рятувальної групи:

- На аварийно-спасательную операцию у нас ушло где-то минут 10. Жалко то, что женщина не выжила.

Загинула на місці й пасажирка "Чері". Вона сиділа праворуч від водія. На цей бік машини якраз і припав удар. Водій "Порше" від допомоги відмовився. На ньому - ані подряпинки.

Роман Карась, лікар швидкої допомоги:

- Два трупа із автомобіля "Чері", і один легкопотерпілий із автомобіля "Порше Каєн", який відмовився від подальших послуг. Ним займатимуться працівники ДАІ.

Як сталася аварія - водій позашляховика пояснювати на камеру відмовився. Не на камеру розповів: він їхав проспектом Паладіна у правому ряду. На місці розвороту транспорту "Чері" почала виконувати маневр, і з зустрічного напрямку виїхала йому під колеса.

Водій "Порше":

- Я шел прямо в правом ряду, я был на 100 процентов уверен, что она развернулась и едет себе прямо. Она без поворотника, без ничего поворачивает руль направо.

Зупинити свою автівку водій "Порше" не встиг. Позашляховик на швидкості врізався в маленьку "Чері". Від удару обидва автомобілі сунулися разом ще з десяток метрів.