Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 червня 2010, 13:57 ДТП
У Фастові двоє хлопців побили подружжя і відібрали старі черевики
У Фастові двоє хлопців побили подружжя і відібрали старі черевики

Попросили закурити, а далі повалили на землю, побили й... забрали старі черевики. Саме так дивно й неадекватно повелися нападники з подружжям у Фастові. Проте, за ґратами, певно, вони ще не раз пожалкують про скоєне. Та й взуття відібрали.

Едуард й гадки не мав, що йому ламатимуть ребра за старі черевики. Сталося це серед білого дня на залізничній станції. Двоє молодиків почали чіплятися до жінки.

Валентина, постраждала:

- Начали приставать, ну, там, говорит разные гадости типа: "что ты скучаешь" - в таком плане. Я начала звать мужа.

Едуард, постраждалий:

- Я спросил у них, что случилось, это моя супруга, и почему пристаете. Один, первый, меня ударил, я в ответ попытался сопротивляться, но ничего не вышло, второй ударил меня сзади и сбил с ног, и потом меня забили.

Дружина кинулася на допомогу. Марно гадала, що її не чіпатимуть.

Валентина, постраждала:

- Я вскочила между ними, хотела защитить, и в этот момент получила удар по ноге, и второй, и когда упала - второй удар получился по голове. Я упала на асфальт.

Розбишаки не пояснювали, чого хочуть. Побили й пішли геть, знявши перед тим з чоловіка взуття. Подружжя оговталося й звернулося до медиків та правоохоронців. Підозрюваних затримали наступного дня.

Руслан Давиденко, оперативний співробітник ЛВ міліції на станції "Фастові":

- После этого, хотя они и пытались скрыться в лесу, но были задержаны. На данный час проводится следствие. Возбуждено уголовное дело по статье 186 часть вторая УКУ.

Підозрювані намагалися виправдовуватися. Казали, що бійку спровокували не вони.

Олександр, підозрюваний:

- Ми попойшли, спитати підкурити, він до нас почав говорити нецензурною лексикою, погрожувати, потом пихнув мене, ну, вдарив раз. Забрав у нього туфлі.

- А навіщо?

- Замітив, що свої порвалися, та забрав його.

Затриманим не повірили. За два зламані ребра, струс мозку та стоптані шкарбани їм доведеться заплатити свободою.