Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 червня 2010, 13:41 ДТП
У Маріуполі сталися дві аварії, винуватці яких втекли
У Маріуполі сталися дві аварії, винуватці яких втекли

Один порушує, інший - влітає. І у дерево, і в коштовний ремонт. У Маріуполі шукають сріблясту "Дачу Логан". Її власник злегковажив червоним світлом. І мало не зіткнувся з іншою машиною. Проте, без аварії все одно не минулося.

Перетворити на брухт свою автівку можна навіть не порушуючи правил дорожнього руху. Така доля спіткала цю "ВАЗівку". Все сталося перед очима у Дмитра. Чоловік обурюється, ще трохи - й сам опинився б у кюветі.

Дмитро, свідок:

- "Приора" черная ехала по главной на зеленый свет, серебристая "Дача Логан" выехала на красный свет. Выехала "Дача Логан", во избежание столкновения водитель ушел на трамвайную линию, его кинуло и выкинуло на обочину.

Самовидці припускають: збитки були б значно меншими, якби власник "Пріори" не уникав зіткнення. Тепер матиме клопіт із дорогим ремонтом. Інспектори ж дивуються, що водій уцілів, а його пасажир не дуже постраждав.

Андрій Мельников, інспектор ДАІ:

- Произошел наезд на дерево автомобилем "приора" черного цвета на препятствие в дерево, в результате которого автомобиль получил технические повреждения. Автомобиль получил повреждения переднего части левой боковой и крыши.

Нині за фактом ДТП порушили кримінальну справу. Власник розбитого авта сподівається, що збитки покриє страховання. Міліціянти ж шукають призвідцю пригоди.

У схожу халепу ускочив водій вантажівки. Пригода сталася на іншій вулиці міста. Чоловік розповідає: віз асфальт до порту. Аж раптом перед ним різко загальмувала автівка. Спробував повернути вбік. Але не впорався з кермом, і КРАЗ перекинувся. Гаряче дорожнє покриття блокувало чи не весь рух транспорту. Натомість колеги водія розповідають геть іншу історію.

Григорій, працівник дорожньої служби:

- При укладке асфальта по улице Интернациональной, выгружая асфальт из машины, водитель неправильно поставил автомобиль, и при подъеме (кузова), автомобиль пошел на опрокидывание. Мы перекрыли дорожное движение. Для того, чтобы убрать пробку, убрать эти заторы, и асфальт остывает, поэтому нам пришлось быстренько его убрать.

Тепер інспектори сушать голови, чия версія правдива. Сподіваються найближчим часом розставити крапки над "і".