Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 червня 2010, 11:05 ДТП
За вихідні у Києві сталося дві великі аварії
За вихідні у Києві сталося дві великі аварії

Спекотного вікенду не обійшлося без аварій і в Києві. На проспекті Перемоги "Нісан" вилетів на узбіччя і зніс зупинку громадського транспорту. Водій легковика помер на місці, а пасажир якимось дивом залишився цілий.

У сріблястому "Нісані" проспектом Перемоги їхали двоє чоловіків. За кілька сот метрів від станції метро "Нивки" машину винесло на узбіччя. Першою перешкодою на шляху легковика став ліхтарний стовп. Від потужного удару авто розвернуло. Деталі розлетілися навкруг. Далі за інерцією "Нісан" зніс автобусну зупинку. На щастя, в неділю вранці людей там не було.

Марк Ярмолов, свідок:

- Удар. Я к окну. Смотрю - сбила это. Развернуло его и выкинуло. И один из них вышел, сел на лавочку, пока там девчонки не подбежали. Остановился троллейбус, вышел водитель с огнетушителем. Сразу машина ГАИ подъехала.

Однак без жертв не обійшлося. Кермувальник "Нісану" загинув на місці. Його не врятувала навіть подушка безпеки. А от пасажирові поталанило - після огляду медики відпустили його додому. Висновок правоохоронців: аварія сталася через перевищення швидкості.

Василь, свідок:

- Подошел, чтоб, может, помощь оказать. Один сидит на лавочке, второй лежит. И тут сразу подъехала милиция. И все. Скорая подъехала, оказала там помощь.

Три легковики та маршрутне таксі зіштовхнулися в столиці на вулиці Урицького. "Пежо 307", "Лада", та "Шевроле Лачетті" зупинилися перед світлофором. Раптом ззаду у крайній "Шевроле" в'їхав мікроавтобус "Богдан". Удар був настільки потужний, що дісталося всім легковикам. Перший в колоні, "Пежо", викотився на перехрестя.

Віталій Мелорадов, водій "Пежо":

- Услышал сзади сильный удар. Сначала сильный шум, а потом почувствовал и удар. Машину понесло вперед, я начал пытаться остановить ее. Поэтому я только потом обнаружил, что сзади водитель автобуса врезался в группу машин.

Найбільше дісталося "Шевроле" та його водієві. Чоловіка зі струсом мозку забрала швидка. Постраждала й пасажирка маршрутки. Жінка зламала носа. Учасники аварії у всьому звинувачують шофера "Богдана".

Віталій Мелорадов, водій "Пежо":

- Водители маршруток они, видимо, не смотрят за состоянием их автомобиля. Может, отказали тормоза, может, он заснул даже за рулем. Все что угодно может быть.

Того ж дня на Набережній "Хюндай" перевірив на міцність міст. Залізобетонна конструкція витримала. Даївцям водій авта бідкався, що його, начебто, підрізав інший учасник руху. Тож довелося спрямувати машину ліворуч. Легковик опинився на узбіччі і в'їхав в опору. Обійшлося без жертв.