Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 травня 2010, 09:29 ДТП
У Маріуполі та Запоріжжі в аваріях перекинулися два легковика
У Маріуполі та Запоріжжі в аваріях перекинулися два легковика

Вихідні видалися багатими на аварії по всій Україні. В Маріуполі тест на міцність пройшов "Москвич", а в Запоріжжі джип не розминувся з міліційною машиною. Деталі цих автопригод розповість Борис Сачалко.

Запоріжжя.

В лобову на правоохоронців. У Запоріжжі не розминулися міліційний "ВАЗ" і "Міцубіші". В машині стражів порядку їхали двоє співробітників Державної служби охорони та затриманий. В іномарці - водій з дружиною. На перехресті джип вилетів на дорогу і вдарив у бік міліційну. "Вазівська" десятка перевернулася й ледь не влетіла у сусідній кіоск. "Міцубіші" повалився на бік. Аварія, на щастя, без особливих наслідків. Медики допомогли лише травмованому правоохоронцю. Хто винен у ДТП, з'ясовує слідство.

Маріуполь.

Якщо і "Міцубіші" перекидається, що вже про "Москвича" говорити. Але щоб отаке сталося з радянською автівкою, потужного удару не потрібно.

Валентин, свідок:

- Тудой їхав "Москвіч" і затормозил. На знак стоп не став і - удар.

Цей мікроавтобус лише злегка зачепив "Москвича". Але машину розвернуло на сто вісімдесят градусів і перекинуло. Свідки кажуть, все через те, що тутешні водії часто ігнорують знак "стоп".

Сергій, свідок:

- Поставьте нормальный моргающий светофор, а летом поставьте нормальный светофор. Кричали - остановись, остановись, а он проехал, и все. Все ему кричали, все пассажиры - останавливайся, знак "стоп", а он проехал.

Троє з чотирьох людей в старому легковику травмовані.

Загальними зусиллями підбитий "Москвич" ставлять на колеса й тягнуть на евакуатор. Видовище зібрало навколо себе усіх місцевих витріщак.

Йдіть собі журналісти, міліціянти в сумі. Бодай реченням прокоментувати аварію стражі порядку не хочуть. Не в настрої.

Страж порядку:

- Не хочу я, дядя. Ну, когда хочу, я тогда хочу, а вот сейчас…

У цій аварії розбирається слідство. Можливо, хоч тепер на горезвісному перехресті замість знаку поставлять світлофор.

Борис Сачалко, Сергій Орлов, Микола Рябченко, НТН.