Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2010, 12:19 ДТП
У Луганську через погане самопочуття водій потрапив у ДТП і загинув
У Луганську через погане самопочуття водій потрапив у ДТП і загинув

Смерть за кермом. Таке горе сьогодні сталося на одній із центральних вулиць Луганська. Автомобіль на швидкості вискочив на смугу зустрічного руху і врізався у стовпа. Водієві за кермом стало зле.

Максим саме хотів перейти зеброю дорогу, аж раптом краєм ока побачив машину, що мчала на нього. Дивом устиг відскочити - автівку ж зупинив стовп.

Максим Духовний, свідок:

- Ну, я смотрев в эту сторону, и так мельком глянул, что начала машина со своей полосы съезжать, мимо меня - и в столб.

Інші свідки ДТП намагалися надати першу медичну допомогу водієві. Двері з його боку заклинило, тому витягали чоловіка через пасажирське сидіння. Він скаржився на біль у серці.

Наталя, свідок:

- Первые приехали МЧСники, скорая - через полчаса приехала. Она вышла - западал язык. Все кричали: западает язык. Она вышла, обходила лужи - у них ведь сегодня праздник, День медицины - она в конце концов начала мерять ему давление. Человек через 2 минуты скончался. Никаких уколов. Никаких предпосылок помочь человеку не было.

Даївці розповіли - цьогоріч це вже третій випадок, коли через погане самопочуття людина гине при кермі. Раніше померли двоє водіїв маршруток.

Ольга Хом'якова, інспекторка ДАІ м. Луганська:

- Такие случаи не единичные, к сожалению, в Украине. И поэтому очень важно, чтобы самочувствие водителя было на должном уровне. Т.е., когда человек себя плохо чувствует, он должен понимать, что садиться за руль - это опасно для участников дорожного движения.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН.