Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2010, 09:17 ДТП
У Дніпропетровську через неуважність водіїв сталося дві пригоди
У Дніпропетровську через неуважність водіїв сталося дві пригоди

Дві автопригоди сталися через неуважність водіїв у Дніпропетровську. Кермувальники надто квапилися: хто себе покалічив, а хто - інших.

І в гаражі небезпечно їздити! Переконався 27-річний дніпропетровець. Він поспішав підлатати свою "Газель" - зранку на станції техобслуговування чекав на майстрів.

Олександр, водій "Газелі":

- Приехал в 7 утра, двадцать минут подождал, написал заявление директору о просьбе поварить каркас и глушитель.

До роботи в оглядовій ямі взялися слюсар і зварювальник. Дві години - й автівка майже новенька. Залишалося з іншого боку підладнати. Водія попросили розвернути машину.

Олександр, слюсар:

- Подхожу к кабине и говорю: развернись. Я отхожу, "Газель" там наша стояла, дяди Лени, и с ним стоял, разговаривал, когда он отъезжал. Смотрю - звук: "ай", поворачиваюсь - пострадавший лежит в крови.

Зварювальник з ями вилізти не встиг. Кілька тон металу навалилися на його голову: від чого відкрита черепно-мозкова травма. Чоловіка доправили до лікарні. Водій "Газелі" запевняє - лише виконував вказівки слюсаря.

Олександр, водій "Газелі":

- Дал мне команду "выезжай". Я выехал, развернулся, потом вижу - из ямы вытаскивают Сергея - сварщика.

- То есть, вы не видели, что он там?

- Я не знал, я спрашиваю у Саши, слесаря, откуда он там очутился? Он говорит: "Я сам не знаю, его там не должно было быть.

Недбальство чи випадковість - причини трагедії тепер з'ясовують слідчі.

А поблизу набережної інше лихо. Легковика розплющило на електроопорі. Кермувальник "Опеля" відбувся переламом ключиці. Чоловік запевняє правоохоронців - навмисно з дороги крутнув - аби на пішохода-порушника не наїхати. Під колеса біг підліток.

Михайло, водій "Опеля":

- Двигался в сторону речпорта, перебегал мальчик в сторону Днепра. Получается, все, вильнул.

Утім, описати пригоду докладно водій не міг. Тож міліціянти засумнівалися щодо правдивості його слів. А коли ретельно обстежили місце аварії, з'ясували: кермувальник занадто тиснув на газ, і на залитій від рясного дощу дорозі автівка не втрималася. Згодом водій зізнався: поспішав на море, перевищив швидкість, аби скоріше дістатися Криму. Тепер відпочиватиме, хіба що, на лікарняному ліжку.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.