Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 травня 2010, 08:23 ДТП
У Львівській області вантажний "Мерседес" в'їхав у асфальтний каток
У Львівській області вантажний "Мерседес" в'їхав у асфальтний каток

Неординарна аварія на Львівщині: вантажівка на повній швидкості врізалася в асфальтний коток. Тяжких травм дістав робітник ремонтної бригади. Хіба ж думав чоловік, що таке лихо здибає його в кюветі, подалі від дороги.

Правила для дорожньо-ремонтних служб є суворими: ділянку, на якій працюють, зобов'язані огородити турнікетами та обставити попереджувальними ковпаками. Та працівникові 62-ї бригади це не допомогло: його покалічив вантажний "Мерседес", що в'їхав у каток.

Світлана Добровольска, керівник відділення УДАІ у Львівській області:

- Водій буса марки "Мерседес" не врахував вимоги дорожніх знаків, які на місці дорожніх робіт, не зменшив швидкісного режиму, не звернув увагу на конуси, якими було огороджено місце дорожніх робіт.

Іван Бешляк, головний механік шляхоремонтного управління:

- Він сказав, що він нічого не пам'ятає, то, скорше всього, що він заснув за кермом. По ньому було видно, що він небритий, досить довго перебуває в дорозі.

Колеги постраждалого пригадують, як неслася вантажівка: приблизно 100 кілометрів за годину. "Мерседес" ударив каток так, що зрушив його з місця. Потім зачепив "Фольксвагена" і вилетів у кювет.

Іван Бешляк, головний механік шляхоремонтного управління:

- В кюветі знаходився наш чоловік, внаслідок чого отримав тілесні травми.

Ремонтника одразу шпиталювали з черепно-мозковою травмою, пошкодженням хребта і переломом ключиці. За словами ДАІвців, розбитий каток урятував майже всю бригаду ремонтників: він пригальмував вантажівку і спрямував її в інший бік.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН.