Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 травня 2010, 12:57 ДТП
Львівські ДАІшники зареєстрували 5 ДТП за участю скутеристів
Львівські ДАІшники зареєстрували 5 ДТП за участю скутеристів

Вихідні для більшості львівських скутеристів та велосипедистів закінчилися драматично. Не обійшлося й без летальних випадків. Як стверджують в автоінспекції, левова частина пригод сталася через алкоголь.

137-ро п'яних водіїв - саме стільки затримали ДАІвці продовж вихідних. Окрім цього їм довелося виїжджати на 11 ДТП, 5 з яких сталися із скутеристами. Інспектори розповідають, найчастіше винуватцями аварій ставали саме водії моторолерів.

Світлана Добровольська, керівник відділення ДАІ у Львівській області:

- Були випадки різні: або скутерист не встиг розминутися з повозкою, або сталося зіткнення з легковим транспортом, або водій мотоциклу у нетверезому стані перевернувся та отримав травми.

Випадок у містечку Комарному, що у Городоцькому районі Львівщини, вразив навіть правоохоронців із стажем. Вночі скутеристка в'їхала у підводу, зіткнулася з дишлом й загинула на місці. Правоохоронці стверджують, візник не обладнав транспорт жодними світловідбивними знаками. І це не єдина його провина.

Федір Садовий, керівник ДАІ Городоцького району:

- Сама пригода сталася з вини гужового возу, оскільки віз рухався по зустрічній смузі даної вулиці, де сталася пригода.

У районі Наталю знали й любили - працьовита й гарна була дівчина. Завше готова допомогти.

Стефа, сусідка:

- Вона перукарем робила. То дуже така порядна жіночка була.

Їй виповнилося лише 24 роки. Скутер придбала недавно й тішилася, що діставатися на роботу буде простіше. У день трагедії вулиця, якою їхала дівчина, не освітлювалася. Тож побачити підводу вона не встигла. Очевидці подейкують: візники були добряче напідпитку.

Стефа, сусідка:

- Вона лежала вже зовсім мертва. Міліція була вже. Коні стояли, бо фірмани їхали до учгоспу. Фірмани були п'яні два.

Сусіди кажуть, двоколісні принесли Наталі тільки горе. 4 роки тому вона поховала чоловіка, який також розбився на скутері. Дівчина ж готувалася до нового весілля - за місяць мала брати шлюб.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН.