Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 травня 2010, 10:34 ДТП
На Луганщині за вихідні сталося дві екстремальні ДТП
На Луганщині за вихідні сталося дві екстремальні ДТП

Нелегкі свята для луганських ДАЇвців. Ми вже повідомляли про криваве ДТП поблизу села Веселенького. Нагадаю, там легковик "Тойота" налетів на дерево, загинули четверо. А менш ніж за добу в обласному центрі теж мало не сталося непоправне.

Кривава пригода за кілька кілометрів від Луганська. Поблизу села Веселенького водій "Тойоти-Короли" не впорався з кермуванням, і на швидкості виїхав на узбіччя. Автівка врізалася в дерево та перекинулася. Кермувальник та троє пасажирів, дві дівчини і хлопець, від отриманих травм померли на місці.

Ольга Хом'якова, інспектор ДАІ м. Луганська:

- Один из пострадавших был в сознании, и вызвал помощь. Подоспела помощь, и госпитализировали с тяжелыми травмами, но, к сожалению, четверо погибших молодых людей - это большое горе, но причину установит следствие. Пока нет результатов анализа крови, автомобиля - все это установит следствие.

За життя ще двох пасажирів горезвісної іномарки борються медики. Найстаршому з загиблих - 30, найменшій - 26. За словами лікарів, якби пасажир, що вижив, не зателефонував до міліції, від травм і больового шоку померли б усі.

Та не встигли луганські ДАЇвці розібратися з кривавою пригодою, як знову виклик. На одній з вулиць обласного центру наробила галасу вантажівка. "КАМАЗ" із піском на швидкості трощив усе на своєму шляху: дерева, огорожі, шкільний паркан. Аж поки не перекинувся. Сталося це надвечір, коли на вулиці було чимало люду. На щастя, ніхто не постраждав.

Ольга Хом'якова, інспектор ДАІ м. Луганська:

- Первоначально водитель говорил, что отказали тормоза. Но на сегодняшний день уже есть результаты технической экспертизы. Тормоза в порядке. Просто опыта у водителя было очень мало, и впереди резко остановился идущий транспорт, поэтому, чтобы не наехать на автомобиль, повернул вправо. Говорят, перепутал педали тормоза с газом, и произошла вот такая авария.

Водієві вантажівки пощастило. Після ралі вулицями міста він майже неушкоджений - лише кілька подряпин та шок. Якщо правоохоронці доведуть, що інцидент стався з його вини, за кермо шофер сяде не скоро.

Андрій Герко, Євген Соломін НТН.