Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 травня 2010, 08:51 ДТП
У Києві позашляховик "Ауді" збив двох жінок, одна не вижила
У Києві позашляховик "Ауді" збив двох жінок, одна не вижила

У Києві, в центрі міста позашляховик "Ауді" збив двох жінок. Ті переходили дорогу у невстановленому місці. Щоб розминутися з автівкою, бідолахам не вистачило півметра. Від сильного удару одна з постраждалих загинула на місці. Водій з місця ДТП втік. Репортаж наших кореспондентів.

На чорний "Ауді К'ю 7" як на вбивцю вказали свідки аварії. Запам'ятали й кілька цифр номерного знаку. В реєстрі автомобілів міліціянти побачили три автівки, що підходили за описом. До їхніх власників одразу ж виїхали даївці. Винуватця аварії знайшли на Оболоні. Машина зі зламаним бампером стояла посеред двору.

Микола Щербенко, інспектор УДАІ м. Києва:

- Приїхавши за даною адресою, нами було, ми побачили, що автомобіль стоїть припаркований, з характерними пошкодженнями. А саме - було волосся на дзеркалі та пошкоджений передній бампер з лівої сторони.

Власника вдома не було. Та переховувався горе-водій недовго: затримали наступного дня. За вбиту на дорозі людину та втечу з місця аварії йому загрожує, щонайменше, п'ять років тюрми.

Не розминулися дві автівки і в Кончі-Заспі, що на Київщині. Поблизу тренувальної бази футбольного клубу "Динамо-Київ" зіштовхнулися позашляховики. "Мерседес" і "Тойота". Червона "Тундра" виїжджала на Обухівську трасу. Під час маневру її вдарив чорний "Мерседес".

Водій "Тойоти":

- Я выезжал со стороны этого маленького рынка с поворотом налево. Две полосы машины остановились, меня пропустили. Я выехал на метр на встречную полосу, и меня с левой стороны джип, который ехал по встречке, ударил.

Після зіткнення "Мерседес" перекинувся на бік та за інерцією просунувся ще на десяток метрів. "Тойота" вилетіла на узбіччя. Водій червоної автівки запевняє, що німецька іномарка порушила правила - на швидкості їхала зустрічною смугою.

Водій "Тойоти":

- Как вы думаете, кто виноват?

- Ну, по встречке ехал, и превышение скорости.

- То есть, оппонент виноват?

- Думаю, что да. Они говорят, что ехали, как и все. И уходили от меня. Хотя тут светофор. И скорость движения 40 км в час. При сорока км в час машину набок положить нельзя.

Водій "Мерседесу" від спілкування з журналістами категорично відмовився. Хто з кермувальників винний, з'ясують слідчі.

Тарас Білаш, Сергій Кацан. НТН.