Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2010, 09:47 ДТП
У Києві зіткнулися чотири легкових та два вантажних автомобіля
У Києві зіткнулися чотири легкових та два вантажних автомобіля

Чотири легковики і дві вантажівки в одну купу. Такий фінал ДТП на проспекті Бажана у столиці. З місця пригоди повернулася Марина Борисполець.

Стільки витріщак збирається хіба що на концерти, проте цього разу привід інший - масштабна ДТП у столиці. Чотири легковики і дві вантажівки склалися як пазли. У цій аварії сам чорт ногу зламає. Винного не знайдеш. Потрощені автівки, травмовані люди. Розбитий відбійник. Першим допомагає прояснити ситуацію водій шістки. Його машині відбійник зніс капота. Чоловік - уцілів дивом, лише тому, що був пристебнутий паском безпеки.

Андрій, водій шістки:

- Я ехал по встречной полосе в сторону Борисполя, "Volkswagen Bora" зеленого цвета с третей полосы резко перестроился под "КАМАЗ", на вторую. "КАМАЗ" начал тормозить и выезжать влево, и получил удар от "КрАЗа", ну, и дальше толпа пошла, цепочка. И я ехал по этой полосе, и у меня всю морду снесло отбойником.

В усьому винен водій "Лади", стверджує власник "Фольцвагена". Каже, той підрізав його, і аби уникнути зіткнення, довелося миттєво гальмувати.

Олександр, водій "Volkswagen Bora":

- Я собирался поворачивать. От бордюра отъехала "Лада Килана". Я вижу, что столкновение, торможу, а в меня влетает "КАМАЗ". У меня выхода не было.

Далі - ланцюгова реакція. Автівки врізалися одна в одну. Найбільше постраждали водій і пасажир "КАМАЗа". Другого забрали до лікарні з травмою голови. А в кермувальника - численні порізи.

Валентина Сезонова, лікар швидкої допомоги:

- Стан середньої важкості, їдемо у швидку. Нічого серйозного, але у швидку. Зашить же треба.

Причина цієї ДТП, кажуть експерти, одна: недотримання дистанції.

Олег Чирчукан, керівник Дарницького РУ МНС України:

- Явна причина одна: правил треба дотримуватися, і безпечну відстань при рухові транспорту.

Те, що ДТП на Бажана без жертв - справді диво. Проте, дорогу потрощені автівки заблокували на кілька годин.

Марина Борисполець, Олександр Данилов, НТН.