Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 квітня 2010, 11:09 ДТП
На Миколаївщині "Мерседес" протаранив вантажівку: сім трупів
На Миколаївщині "Мерседес" протаранив вантажівку: сім трупів

Їхали купою, з якої сім трупів. На Миколаївщині "Мерседес" протаранив вантажівку. Водій легковика з невідомих причин вискочив на смугу зустрічного руху. Кермувальник іншої машини зіткнення намагався уникнути, проте, намарне.

"Mercedes Е-320". Максимальна швидкість - 243 кілометри за годину. Максимальна кількість місць для пасажирів - п'ять. Такий він новенький. А такий - після невдалої поїздки.

Олег Тонканцов, заступник керівника УДАІ в Миколаївській області:

- Легковий автомобіль рухався в напрямку міста Миколаєва, з села Нечаяного, ця пригода трапилася на 103-му км, це не доїжджаючи повороту на Очаков.

А там "Mercedes" із десятьома людьми всередині протаранив хуру. Ось вона стоїть неподалік - у кюветі. Її водій хоч і у стані шоку, проте живий.

Водій вантажівки:

- Не уставший был, спать не хотел, ничего такого у меня не было.

Запевняє: швидкості не перевищував. Бо машина була завантажена. До того ж, на горе-кілометрі невеликий узвіз. А на зустріч хурі летить легковик.

Водій вантажівки:

- Я вправо. Не то, чтобы резко, ну, не то, чтобы замежевался, мало ли - может, он уйдет от меня, он ближе, там времени не было - секунды. У меня не шок, а нормальная реакция. Дай бог, за рулем уже с 91-го года.

Встиг тільки здивуватися - дорога наче полагоджена, невже водій легковика ями об'їжджає. Далі ж...

Водій вантажівки:

- Помню, до удара руль старался вправо, и тут - бешеный удар.

Вантажівка полетіла в кювет, простісінько в дерево. "Мерседес" відкинуло в інший бік. Він перетворився на купу брухту. Люди ж, які їхали всередині, на м'ясиво.

За кермом машини представницького класу їхав тридцятивосьмирічний мешканець села Нечаяного - депутат Миколаївської райради. Він загинув на місці. У салоні їхало ще дев'ятеро пасажирів віком від двадцяти до двадцяти двох років.

Олег Тонканцов, заступник керівника УДАІ в Миколаївській області:

- Внаслідок цієї автопригоди водій та 6 пасажирів легкового автомобіля загинули на місці пригоди, а три пасажири автомобіля "Mercedes-Benz" та водій вантажного автомобіля "Volvo" з тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

У них травми різних ступенів тяжкості: відірване вухо, струс головного мозку, перелами кінцівок, забиття внутрішніх органів.

За неофіційною інформацією, водій "Мерседеса" кермував п'яним. Нетверезими були й хлопці. У місцевому барі вони святкували двадцятирічний ювілей приятеля. Він теж загинув у тій автівці.

Олена Ткаченко, Владислав Гнатенко, НТН.