Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 квітня 2010, 10:50 ДТП
У Дніпропетровську відбулось зіткнення вантажного потягу і автомобіля
У Дніпропетровську відбулось зіткнення вантажного потягу і автомобіля

Вантажний потяг зім'яв легковика на залізничному переїзді в Дніпропетровську. Кермувальник не звернув уваги на попереджувальні сигнали та виїхав просто під колеса вагону. Є постраждалі.

Василь, машиніст:

- Когда открываются у нас ворота, включается автоматически сигнализация. Сигнализация включена, составитель впереди на передней подножке вагона.

Тепловоз виїжджав з території заводу. Потяг рухався вагонами вперед. На підніжці першого стояв залізничник. Він і побачив автівку, що під'їжджала до переїзду. Зменшувати швидкість водій легковика не збирався. Не звернув уваги ні на звуковий сигнал, ні на червоне світло семафора.

Михайло, постраждалий:

- Я вижу, что они на нас летят. Дал команду - остановка. Они подлетают под нас, и мы их чуть протягиваем. Я в результате поломал палец на ноге. Я на подножке стоял. Ее начало выкручивать, еле успел ноги убрать.

Свідки аварії розповідають, що водій та пасажирка, син з матір'ю, про щось захоплено розмовляли. Вагон зім'яв машину та протягнув з собою кілька метрів. Найбільше дісталося пасажирці. Жінку шпиталювали, син відбувся переляком. 

У тому ж Дніпропетровську через неуважність на дорозі ледь не загинув водій "Ланоса". Після зіткнення з "Ленд Ровером" авто перескочило бордюр й опинилося в кюветі. Удару водій легковика не пам'ятає. Радий, що дивом уцілів.

Андрій, водій "Ланоса":

- Стоял со стороны аэропорта в направлении города. Выполнял левый поворот. По стрелке разворачивался. И произошел удар. Очнулся уже в кювете.

У кермувальника іномарки своя правда. Каже, "Ланос" не стояв, а їхав з ним в одному напрямку й раптово почав розвертатися.

Андрій, водій "Ленд Ровера":

- Загорелся разрешающий сигнал светофора. Я начал движение. Я выехал из ряда на разделительную. Впереди меня автомобиль начал разворачиваться. Я его ударил в переднюю стойку.

Водія "Ланоса" з автівки витягали свідки аварії. Кажуть, чоловік знепритомнів. Ті, хто бачив ДТП на власні очі, говорять, що шофер "Ленд Ровера" хитрує. За кермом був не він, а дівчина.

Руслан, свідок:

- Вообще девушка ехала за рулем. Потом девушка вышла, ему ключи отдала. Все видели, что была за рулем девушка. А он говорит, что он был за рулем.

Хто насправді винен у ДТП, з'ясують слідчі.

Тарас Білаш. Артур Терещенко. НТН.