Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 квітня 2010, 10:57 ДТП
На українських дорогах автомобілі вчилися літати
На українських дорогах автомобілі вчилися літати

За добу в Україні трапилися дві ДТП, в яких автомобілі, в буквальному сенсі, здіймалися в повітря. І тільки якимось дивом ніхто в цих аваріях не постраждав.

Фігури вищого пілотажу демонстрував у повітрі водій-сумчанин. Чи яму чоловік об’їжджав, чи сп’яну керма не втримав, але авто налетіло на бордюр. А далі здійнялося над землею, перевернулося в повітрі і пролетіло метрів зо 20. Летіло б і далі, якби не бетонний стовп. "Mitsubishi" його майже перебило й гепнулося на дах. З купи брухту, на яку перетворилася автівка, водій виліз практично неушкодженим: навіть до лікарні класти не стали. Усе шоу спостерігав випадковий перехожий - з переляку парубок аж на паркан заскочив.

Олег, свідок:

- Иду по дорожке, едет "Mitsubishi". Я еду отсюда, он едет оттуда. Об бардюр ударился, перекинулся, ударил столб. Я запрыгнул на этот, на заборчик.

Літала автівка і в центрі Харкова. Там даївці наздоганяли викрадений "Volkswagen Tiguan". Вкрали його напрочуд легко, водій необачно залишив ключі в салоні. На шаленій швидкості машина-втікач перелетіла через величезний бордюр і зупинилася вже у сквері - на центральному майдані міста. В салоні знаходились троє лиходіїв.

Олександр Баранник, керівник УМВС у м. Харкові:

- Чтобы скрыть истинное происхождение автомобиля, были украдены ими госномера с другого автомобиля - с автомобиля "Honda", и прикреплены к угнанному автомобилю.

В результаті аварії вони не постраждали, і далі тікали з місця пригоди вже пішки. Їх затримали за кілька годин.

Марина Борисполець, Оксана Москаленко, Ганна Силаєва, НТН.