Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 квітня 2010, 10:53 ДТП
На вихідних у Києві сталося дві великі аварії
На вихідних у Києві сталося дві великі аварії

Багаті на ДТП вихідні. Тільки в Києві за останні дві доби сталися дві великі аварії. Їхні деталі знає Борис Сачалко.

Свідок аварії:

- Я провів батькову сестру, пройшов ступеньки, повертаю голову - а тут…

Це сталося за якихось кілька секунд. На привелике щастя, із пішохідного переходу, куди залетіла машина, ніхто не виходив. Жінці, яку збив горе-водій, доля також усміхнулася - у неї незначні травми.

Свідок:

- Я заліз у машину, заглушив машину, бо тут газова установка, а вдруг вона зорветься. Я поліз у машину - нема ні документів, нічого. Є тільки страховка і талон, а документи, сказали, у Вінниці.

Водія шпиталювали. Правоохоронці на місці з’ясували: авто крадене. То ж її кермувальника з лікарні одразу доправили до відділку.

Тепер про інше ДТП в Києві.

Експерт:

- Вот, вот и вот, видите вот эти следы, тоже контакта следы, потому что грязное колесо и здесь видно, что чиркнуло.

Тепер шофер цього "Мерседесу" виправдовується: на зустрічну смугу його випхала інша автівка.

Володимир, учасник ДТП:

- Где-то секунд 20 едет параллельно со мной, потом начинает ко мне прижиматься, бьет меня в переднее правое крыло и в бампер, выталкивает на встречную и уходит между мной и той машиной.

Від зустрічного мікроавтобуса машина Володимира пролетіла за якихось кілька сантиметрів. Нині чоловік полегшено зітхає: пронесло.

Михайло, учасник ДТП:

- Сухо, нормально, и мы только вдвоем ехали на нашем участке дороги. То есть, водитель микроавтобуса говорит, что там либо подрезания было на полосе встречного движения. У меня была возможность уйти вправо и уйти от столкновения. Но вот следом идущей машине не получилось - "Ниссан".

Водія цього "Нісану" одразу поклали до лікарні. Таємничу автівку, що випхала мікроавтобус на зустрічну смугу, нині шукають. Хто винен в обидвох аваріях, з’ясує слідство.

Борис Сачалко, Микола Шинкар, НТН.