Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 квітня 2010, 14:36 ДТП
На Львівщині водій в'їхала у гурбу молоді: одна дівчина померла
На Львівщині водій в'їхала у гурбу молоді: одна дівчина померла

В’їхала в юрбу молоді. На Львівщині жінка за кермом збила трьох дівчат. Одна з перехожих померла на місці ДТП, двоє її подруг у лікарні.

Прощатися з Наталею прийшли мешканці кількох сіл, де дівчину добре знали. Їй було лише 16. У травні вона мала закінчити перший курс медичного коледжу. О третій ночі, коли сталася трагедія, дівчина разом із подругами поверталася з дискотеки.

Лілія, подруга загиблої:

- Вона взагалі для людей була дуже доброю. Вона не могла ніякого зла зробити.

Водійка автомобіля "Mitsubishi" не впоралася з кермуванням і наїхала на трьох подруг. Директора школи, в якій навчалися дівчата, повідомили про ДТП о четвертій ранку. На місці аварії він застав батьків Наталі й інспекторів ДАЇ.

Богдан Бобак, директор Бабинської середньої школи:

- "Mitsubishi" - іномарка, прямо ось тут перекинута була. В той момент її вже поставили на колеса, бо тато сам її перекинув, не знаю, звідки сили взялися... Наталя була під машиною.

Даївці вже з’ясували: спочатку машина з’їхала в канаву. Водійка й там намагалася впоратися з кермуванням, та автомобіль проїхав кілька метрів і вдарився в паркан, поряд з яким ішли дівчата.

Світлана Добровольська, керівник прес-служби ДАІ у Львівській області:

- Водій легковика - жінка 35 років не справилася з керуванням на затяжному повороті, внаслідок чого виїхала на ліве узбіччя, де сталось зіткнення з дітьми. Діти на той момент, не дивлячись, що була пів на третю ночі, проходили по селі, і, при чому, не лише ти 3 дівчини, але й багато інших дітей

Односельці Наталі шоковані. Розповідають: дівчина була гарною, доброю та життєрадісною. Мріяла, щоб вдало вийти заміж.

Лілія, подруга загиблої:

- Вона дуже хотіла хлопця доброго знайти, і далі бути з ним до кінця.

Подруги Наталі, які також постраждали від необережності водійки, в лікарні. В однієї з дівчат тяжка черепно-мозкова травма. Інспектори ДАЇ про вміст алкоголю у крові винуватиці ДТП не повідомляють, не називають вони і причин аварії, бо слідство ще не завершилося.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львівська область. НТН.