Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 квітня 2010, 09:51 ДТП
У результаті аварій постраждали жителі різних областей України
У результаті аварій постраждали жителі різних областей України

У Львові жінка за кермом збила 6-річного хлопчика. Жінка помилково ввімкнула задню передачу, і через цю помилку сталося непоправне.

Свідок:

- Жалко було дивитися, страшно було. Маленька дитинка на руках білого кольору. Це не повинно так бути!

Обережно! Жінка при кермі. Це не антифеминістичний заклик, а те, про що сьогодні думали львів’яни. Серед білого дня в середмісті на переході легковик переїхав 6-тирічного хлопчика. А все тому що водійка помилково ввімкнула задню передачу й наїхала на малюка. Потім авто відкинуло на іншу машину, а дитину затисло під колесами. На крики матері збіглися перехожі. Вони підняли легковика й витягли хлопчика. Від удару об землю він дістав тяжкі травми, йому майже відірвало ногу. Водійку, що збила малюка, забрали на експертизу для визначення рівня алкоголю у крові.

Світлана Добровольська, керівник прес-служби ДАІ у Львівській області:

- В першу чергу, з’ясовують, чому жінка, будучі за кермом автомобіля, поїхала назад, і як мама з дитиною опинилася на дорозі у цей момент.

У Криму вісімдесятирічна пенсіонерка їхала в маршрутному таксі центральною вулицею Сімферополя. Аж раптом водій занадто різко рушив на зелене світло. Якби бабуся була молодшою, років на тридцять, вона, можливо, витримала б таке пришвидшення. А так - упала. Із травмами її доправили до лікарні.

Володимир Ковтун, старший інспектор відділу ДАІ м. Симферополя:

- Вместо того чтобы вызвать на место скорую помощь и Госавтоинспекцию, водитель вывел женщину из маршрутного транспортного средства, посадил на остановке на скамейку, сам с места происшествия скрылся. Женщина с диагнозом "перелом шейки бедра" доставлена в медицинское учреждение. В настоящее время принимаются меры к розыску и задержанию водителя.

Сталася ДТП й на Одеській Молдованці.

Олександр Стариченко, заступник керівника УДАІ м. Одеси:

- ДТП произошло по вине водителя, который на пешеходном переходе не предоставил преимущество пешеходу.

Погане освітлення дороги і мокрий асфальт. Водій "Ниви", що мчала з шаленою швидкістю, спочатку не помітив людини, а потім просто не встиг загальмувати. Після такого удару шансів вижити в пішохода не було.

Алла Марченко, керівник відділу УДАІ м. Одеси:

- То, что необходимо помнить пешеходам переходя дорогу в темном месте, в темное время суток - это, прежде всего, пересекать проезжую часть необходимо на осветленных участках дорог, в установленных местах. И, тем не менее, быть внимательными. То есть, выходя на дорогу, не выходить на нее резко.

Не помітив потяга. На залізничному переїзді поблизу Луцька не розминулися "Mercedes" із напівпричепом та електричка. На що сподівався водій автівки? Попри заборонений сигнал семафора, коли до потяга залишалося якихось двадцять метрів, він вирішив проскочити. Удар був такої сили, що знесло кабіну вантажівки, а сама електричка зійшла з рейок. Ніхто з її пасажирів не постраждав, чого не скажеш про водія машини. Його з численними травмами ушпиталили.

Віктор Главічка, керівник сектору УДАІ у Волинській області:

- Водій сам з 1973-го року народження, має достатній стаж керування. Керував вантажним автомобілем з причепом. Направлявся в місто Луцьк, сам він з Черкаської області. Ніяких претензій до нього, щодо технічного стану транспортного засобу, у нас немає. Технічні талони на засіб, є і страхові поліси. За інформацією лікарів, факт вживання алкоголю не підтверджено - був тверезим.

Борис Сачалко. НТН.