Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 квітня 2010, 09:54 ДТП
ДТП у Києві та Броварському районі: троє загиблих та шестеро травмованих
ДТП у Києві та Броварському районі: троє загиблих та шестеро травмованих

Страшна ДТП у Броварському районі на Київщині: троє загиблих і четверо постраждалих. Не обійшлося без аварій і в столиці. Деталі великодніх автопригод розповість Олександр Дем’янчук.

Четверо постраждалих і троє загиблих. Усі їхали в одній автівці. За попередньою інформацією, водій проігнорував туман і рухався надто швидко. Потім не впорався з кермом і вилетів на узбіччя. Зупинило сімку тільки дерево.

Віталалій Никитенко, керівник Броварського відділу ДАІ:

- Не впорався з кермом, з’їхав у кювет та наїхав на перешкоду. В результаті ДТП три загинуло і чотирьох доправили до лікарні.

Свідок:

- Я услышал страшный удар. Машина "Ауди" между мной и "Волгой" пыталась проскочить и ударила левую часть волги. Предполагаю, скорость явно была больше 200 километров в час.

А це - результат швидкісного руху. ДТП сталася на проспекті Перемоги. Ще кілька хвилин тому власник цієї розбитої "Ауді" випробовував можливості свого сталевого коня. Результат - двоє травмованих.

Водій "Волги":

- Удар сзади - и машину развернуло, ударило об отбойную ленту, оторвался бензобак. У меня постраждала спереди пассажирка сильно, и сзади один, котрый сидел справа сзади.

Водій "Ауді" - п’яний, стверджують самовидці. Кажуть: усі троє з іномарки ледве стояли на ногах.

Свідок:

- Пока я осматривал машину, увидел троицу, которые выбирали между собой, кто из них сидел за рулем.

Хто п’яний, а хто тверезий - обов’язково з’ясують слідчі.

Олександр Дем’янчук. Олександр Данилов. Микола Шинкар. НТН.