Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2010, 10:36 ДТП
У Вінницькій області в зіткненні сміттєвоза і автобуса постраждало 20 осіб
У Вінницькій області в зіткненні сміттєвоза і автобуса постраждало 20 осіб

Одна людина померла, 19-ро травмувалися внаслідок зіткнення пасажирського автобуса зі сміттєвозом. За попередньою версією, ДТП сталася з вини водія громадського транспорту. Він не пропустив на перехресті прибиральника.

Аварія сталася о шостій годині ранку. На перехресті світлофор миготів жовтим. А сміттєвоз, за попередньою інформацією, рухався головною дорогою. Маршрутний автобус виїхав із побічної й не поступився. У мить зіткнення в салоні було 30-ро пасажирів.

Ігор Клопотій, керівник відділу УМВС України у Вінницькій області:

- Перехрестя складне. Рух на ньому інтенсивний. Зараз слідчо-оперативною групою з'ясовується, хто порушив правила.

Вісьмох постраждалих одразу доправили до міської лікарні швидкої допомоги. Люди з тяжкими черепно-мозковими травмами, переломами ребер і грудних кліток. Серед них і водій автобуса.

Антоніна Галіулина, завідувачка травмпункту Вінницької міської лікарні №2:

- Травмы, в основном, преобладают черепно-мозговые, травмы грудной клетки от одного до 4-5 ребер, два перелома плеча, таза. В общем, травмы тяжелые.

Одну з пасажирок автобуса - жінку похилого віку - до лікарні не довезли. Ще на місці аварії за її життя боролася реанімаційна бригада. Та не врятувала. Щоб з'ясувати, хто винний у трагедії - створили спеціальну комісію, а керівництву обласної міліції доручили розслідувати ДТП й посилити контроль за пасажирськими автоперевезеннями на території Вінничини.

Юлія Шипунова. Олександр Миронов. Вінниця, НТН.