Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 березня 2010, 11:34 ДТП
У Києві та в околицях - дві різні аварії з участю автомобілів "BMW"
У Києві та в околицях - дві різні аварії з участю автомобілів "BMW"

Два "Бумери" - дві аварії. Одна - в Києві, інша - на шляху до столиці. В одній із цих ДТП загинула людина. Автомобіль виїхав на узбіччя та врізався в дерево.

Ось цей металобрухт був автомобілем марки "БМВ". У ньому їхало троє. Летіли в напрямку столиці. Найімовірніше, водій "Бумера" переоцінив свої можливості. На шаленій швидкості німецька автівка вилетіла на узбіччя і, немов трактор, проорала лісосмугу.

Іван, свідок:

- Проехали по встречной, в кювет со встречной. Метров 100, как минимум, и вон даже сосен молоденьких и кустов нет.

Та легковик - не танк. Поламати всі дерева не вийшло. В одному з них авто таки зупинилося. Люди бачили, як з автомобіля вилізли двоє молодиків. Третій пасажир загинув. Бідолашного знайшли за кілька метрів від автомобіля.

Юрій, свідок:

- Боковым зрением увидел, что машина. Остановились с женой. Смотрим - два парня ходят. Они на нас не реагировали. Говорим, может скорую? Они сказали, что уже поздно. Говорят, где-то должен быть третий. Давай искать третьего, а он вокруг дерева лежит.

Свідки викликали міліціянтів та медиків. Постраждалих везли до лікарні, втім, дорогою юнаки втекли з машини швидкої. Їх тепер розшукують правоохоронці.

Ще один "БМВ" став причиною аварії в центрі Києва. На Парковій алеї водій чорного німецького авта виїхав на зустрічну смугу. Зіткнення з "Фордом" уникнути не вдалося, і від сильного удару сріблясту автівку відкинуло до узбіччя. Дісталося і "Бумерові". Водія та пасажира "Форда" медики ушпиталили, натомість кермувальник німецького авта не постраждав.

Тарас Білаш, Микола Шинкар. НТН.