Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2010, 09:43 ДТП
Три страшні ДТП сталися за одну ніч у Дніпропетровську
Три страшні ДТП сталися за одну ніч у Дніпропетровську

Результат сумної солянки - два втрачені життя.

Ці пластикові рештки ще кілька хвилин тому були мотоциклетним шоломом. І належав він ось цьому мертвому молодикові.

Олег, знайомий загиблого:

- Он зимой только купил его. Ну вот, потеплело - начал ездить. Ну, в принципе, у него мотороллер был. Он не пьет, не курит.

Та мопед - не потужна "Хонда". Приборкати на дорозі спортивного байка - справа непроста. Знайомі мотоцикліста це розуміють і нарікають на обставини.

Олег, знайомий загиблого:

- Он объезжал яму, и щебень задним колесом зацепил, и его крутануло, и вылетел.

Інспектори погоджуються: стан дороги далеко не кращий. Натомість кажуть: у своїй смерті тридцятитрирічний загиблий винен сам.

Микола Савченко, працівник ДАІ м. Дніпропетровська:

- Несоблюдение правил скоростного режима.

Тим часом, в іншому районі Дніпропетровська на дорозі знайшли тіло чоловіка. За всіма ознаками він потрапив під колеса авта. У нього черепно-мозкова травма та відірвана стопа. Бідолаха помер на місці. Пошуки вбивці тривають.

Вранці інша ДТП. Цього разу двом молодикам пощастило вижити. Звідки повертався власник цієї "Тойоти", з'ясують слідчі. Та, вочевидь, кудись поспішав. Свідок Сергій бачив на власні очі, як все сталося. Каже, водій робив усе, щоб вирівняти автівку, але з кермом не впорався.

Сергій, свідок:

- На большой скорости заходил в поворот со стороны Клары Цеткина, и не вложился в него, не рассчитал, его занесло. Выровнял резко, ушел в ту сторону, к забору, и, получается, по концовке выровнялся в столб.

Шофер та пасажир потрапили до лікарні. Жити будуть, кажуть лікарі. Інспектори ж радять власникам транспортних засобів бути обережними, і не поспішати на той світ.

Олександр Дем'янчук. Артур Терещенко. НТН.