Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 березня 2010, 10:33 ДТП
Одна людина загинула й шестеро травмовано у ДТП у Криму
Одна людина загинула й шестеро травмовано у ДТП у Криму

Одна людина загинула й п'ятеро травмовані внаслідок ДТП на Донеччині.

У Макіївці водій пасажирського автобуса, що рухався в напрямку мікрорайону "Центрального", не впорався з кермуванням. Транспорт вискочив на тротуар, де наїхав на електроопору. У салоні перебувало десятеро пасажирів, п'ятеро з них травмовані. Про інші аварії на українських шляхах - в наступному сюжеті.

Одна людина загинула й шестеро травмовані в дорожній пригоді у Криму. Аварія сталася на під’їзді до Сімферополя. Там не розминулися легковик і маршрутка "Богдан".

Андрій Жилло, старший інспектор УДАІ в АР Крим:

- Водитель автомобиля "Черри", следуя по Ялтинскому шоссе со стороны с. Лозовое в сторону Ялтинской объездной, выехал на полосу встречного движения, где допустил столкновение с маршрутным такси, который следовал во встречном направлении прямо.

У салоні автобуса перебували 10-ро пасажирів, п’ятеро з них і водій дістали травми різного ступеня. Власник китайця помер у лікарні. Причину аварії з'ясовують даївці.

Сталася ДТП і в Луганську. На одній із клумб, що розмежовує напрямки руху, зіштовхнулися дві автівки. Свідки стверджують: джип їхав головною дорогою, а багатотонний "МАЗ" - слизькою другорядною. Вантажівка протаранила бік позашляховика. Його водія шпиталювали зі струсом мозку. Джипа вже не відремонтувати. Власник готує позов проти комунальних служб. Через погані дороги луганські ДАЇвці лише за два місяці склали майже 500 протоколів на шляховиків.

Ольга Хом'якова, інспекторка ДПС м. Луганська:

- Хочу предупредить тех водителей, которые привыкли обвинять всех, кроме себя. Правила дорожного движения четко предписывают водителю при управлении транспортным средством выбирать оптимальную скорость, режим вождения, чтобы не допустить ДТП. Это может быть сопутствующими пунктами, но первопричина - это нарушение правил управления опасным средством для окружающих.

Олена Добровольська, Світлана Скляренко, Євген Соломін. НТН.