Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 березня 2010, 12:58 ДТП
У Сумах, Сімферополі та Києві - чергові жертви ДТП
У Сумах, Сімферополі та Києві - чергові жертви ДТП

Жертвами ДТП в Сумах стали двоє пішоходів. Постраждалі перетинали дорогу зеброю. Водій легковика чомусь не зреагував на червоний сигнал світлофора й не зупинився. Один із пішоходів загинув на місці.

Зелений сигнал світлофора та зебра не вберегли життя сорокарічного мешканця Сум. Чоловіка на пішохідному переході збив чорний "Альфа-Ромео". Водій легковика проігнорував червоне світло, та на повній швидкості вдарив автомобіль "Хюндай". Позашляховик за правилами пропускав пішоходів. Від потужного удару "Альфа-Ромео" викинуло на зустрічну смугу. В той момент дорогу переходили двоє пішоходів. Один з них відбувся легкими ушкодженнями, інший загинув.

Під колесами автомобіля загинула сімдесятирічна бабця в Сімферополі. У годину пік на одному з перехресть старенька вийшла на дорогу, не зважаючи на рух автівок. Водій маршрутки одразу і не зрозумів, що збив людину. Чоловік цього не бачив. Старенька вирішила піти через дорогу за кілька сантиметрів від бамперу автобусу. Бідолашну спочатку збила з ніг, а потім переїхала багатотонна автівка.

Сергій, свідок:

- Впечатление такое создалось, что просто прыгает под колеса. А водитель ее не видел, так как она была почти под ее бампером. То есть, она со стороны водительской двери ему под колеса прыгнула, он переехал ее передним колесом, двумя задними и остановился.

Знехтував правилами дорожнього руху і водій "Лексуса" в Києві. Чоловік ймовірно хотів скоротити собі дорогу, повернути ліворуч та заїхати у двір. За правилами на цій ділянці вулиці Набережно-Луговій робити дозволено рух лише прямо. Тож такий маневр іномарки був повною несподіванкою для водія "Хонди". Дві автівки зустрілися у лобову. Водія "Хонди" шпиталювали з забиттям грудей та струсом мозку. Отримали травми і двоє пасажирів "Лексуса".

Тарас Білаш, Микола Шинкар. НТН.