Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 березня 2010, 11:09 ДТП
На трасі Одеса-Київ водій загинув через недобудований шляхопровід
На трасі Одеса-Київ водій загинув через недобудований шляхопровід

Смертельний міст. На трасі Одеса-Київ водій загинув через недобудовану конструкцію. Гадав, що їхав суцільною трасою і не розрахував, що, виїхавши на шляхопровід, опиниться на краю прірви. Хто винен у жахливій смерті, з'ясовує міліція.

Оксана Піднебесна, кореспондент:

- Ще вчора цього знаку не було, його встановили сьогодні. Між тим, за ним там - справжня дорога смерті. Якщо розігнатись, на швидкості машина може влетіти в кювет.

Водій "Мазди" не знав, що за кільканадцять метрів шлях під його колесами раптово обірветься. На повній швидкості авто злетіло з дороги і вдарилося в бетонну опору.

Василь Скляренко, свідок:

- Там дві розвилки, ці, що об'їзні, йому надо було направо повернути, або наліво. Там стояв знак 1:4.2 "Опасное направление". І він, як їхав, так і з обрива пішов, і упав вниз. Остановився в опору моста, так стала машина на колеса.

Водій загинув на місці. Про нього відомо небагато: 40-річний мешканець міста Іванівки був моряком, саме збирався у рейс. Автівку придбав незадовго до смерті.

Тарас Кириленко, керівник відділення Іванівського РВ міліції:

- Як відомо, травма була у вигляді розрива артерії внутрішньої полості, і він загинув від того, що була кровотеча внутрішня.

За збігом обставин, міст, на якому загинув постраждалий, має нещасливий тринадцятий номер. Таких довгобудів на Київській трасі під Одесою чимало. Коли здавали автобан, добудувати їх забракло коштів.

Тарас Кириленко, керівник відділення Іванівського РВ міліції:

- Його начали будувати, наскільки я пам'ятаю, з 2007 року. Наверно, 2 роки, десь рік, даже півтора, він стоїть недобудований. Наскільки відомо, від недостатнього фінансування.

Цього ДТП не мало бути, переконують у міліції. Підрядник мав законсервувати конструкцію і передати шляхопровід Автодору. Та, чомусь, цього не зробив.

Тарас Кириленко, керівник слідчого відділення Іванівського РВ міліції:

- Проводимо перевірку первоначальну, матеріали передаємо до слідчого відділу області, яке буде в подальшому приймати рішення згідно законодавства по даному факту, склад злочину.

То ж поки вітчизняні шляхи і далі підтверджують свою сумнівну репутацію, стражі порядку працюють. І незабаром назвуть винного у черговій трагічній смерті.

З Одеської області - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.