Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 березня 2010, 09:46 ДТП
У Києві сталося лобове зіткнення "Мазди" та "Жигулів"
У Києві сталося лобове зіткнення "Мазди" та "Жигулів"

Затор у кілька кілометрів через лобове зіткнення "Мазди" та "Жигулів". У Києві на проспекті Паладіна іномарка вискочила на зустрічну смугу. Аварія сталася на місці розвороту. Внаслідок зіткнення кермувальника "ВАЗу" відвезли до лікарні.

Непередбачуваною перешкодою для водія "Жигулів" одинадцятої моделі стала чорна "Мазда". Іномарка вилетіла на зустрічну на місці розвороту транспорту. Перед лобовим зіткненням з "ВАЗом" японська автівка зачепила ще й "Ладу". Водій цього легковика пропускав транспорт, щоб виконати маневр.

Юрій, постраждалий:

- На повороті удар в передній бампер. І машина вискочила на встречку.

- А в чому причина?

- Наверно, велика швидкість. І водій "Мазди" не зміг зманеврувати.

У "Жигулях" одинадцятої моделі їхали двоє. Пасажир відбувся переляком, водія шпиталювали. У нього зламана нога, струс мозку. Відчинили двері салону лише з допомогою металевого важеля. У кермувальника "Мазди" розбитий ніс. Пояснити причини аварії він відмовився. Та інші водії стверджують: молодик не винен.

Максим, свідок:

- Ехал за ним. За 4 машины. Видел, как "Джип" черный хаотично ехал. И прямо перестроился перед "Маздой". Зацепил - не зацепил, я не видел, но "Мазда" резко коснулась льда, ушла на разделительную, на лед. Зацепила сначала вон ту машину, потом ушла на встречную.

Місце розвороту дійсно засніжене та вкрите кригою. А от шукати водія загадкового позашляховика - що вітру в полі. Номерних знаків ніхто не запам'ятав.

Тарас Білаш, Микола Шинкар. НТН.