Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 березня 2010, 10:48 ДТП
Міст Патона в Києві вихідними став місцем декількох ДТП
Міст Патона в Києві вихідними став місцем декількох ДТП

Міст Патона в Києві вихідними перетворився на поле битви автомобілів. Дві аварії та четверо загиблих - наслідок перевищення швидкості та ожеледі.

Куди так поспішав водій "Форда" - вже не дізнається ніхто. Він і його пасажир загинули на місці аварії. Шансів на життя після лобового удару не мав і кермувальник "Ланоса". Результат аварії - три трупи та один поранений. Легковий "Форд" прямував із правого берега на лівий. "Ланос" - йому назустріч. Якоїсь миті щось пішло не так. "Форд" наздогнав "Тойоту", що їхала попереду, і його викинуло на зустрічну смугу. Лобове зіткнення з "Ланосом" було настільки потужним, що від обох автівок лишився тільки брухт. За кілька секунд після удару "Деу" ще й спалахнув. Загинули в ДТП водії обох машин і пасажир "Форда". Ще одну людину з "Ланоса" шпиталювали в тяжкому стані.

Ярослав, свідок:

- Ехали километров 50-60. Я только вижу, как сзади резко фары. Глаза подымаю - у меня удар. Машину кидает, и смотрю в заднее стекло, что машина, которая ударила, "Форд", ее бросает на встречную - и она ударяется с другой машиной.

Наступного дня на тому ж мосту Патона загинула ще одна людина. І теж через виїзд на зустрічну. Водій "Опеля" прямував реверсною смугою, швидкість навряд чи була у рамках правил. Безпечно перетнути міст йому не вдалося. Автівка на кілька секунд стала некерованою і вдарила "Нісан", що рухався назустріч. Тіло кермувальника з "Опеля" витягали рятувальники.

Павло Салій, працівник спеціального підрозділу ГУ МНС м. Києва:

- Да щось останнім часом доводиться часто. Я думаю що просто снігу на дорогах стало менше, рух машин став інтенсивніший, швидкість руху. От в результаті цього.

А недалеко від мосту, поблизу будинку меблів, під асфальт провалилася вантажівка. Бетонозмішувач завважки 20 тон не встиг проїхати вулицею Патріса Лумумби й кількох десятків метрів. Найімовірніше, ґрунт з-під дорожнього покриття вимила вода. Ніхто з людей у цій пригоді не постраждав.

Тарас Білаш, Микола Шинкар НТН.