Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2010, 10:23 ДТП
В Одесі двоє підлітків на скутері потрапили у ДТП
В Одесі двоє підлітків на скутері потрапили у ДТП

В Одесі в ДТП потрапили двоє підлітків, що їхали скутером і не розминулися з припаркованим авто. Діти не дочекалися весни, і їхній двоколісний транспорт занесло на зледенілій дорозі.

Перша відлига так привабила власника цього моторолера, що він не втримався. 16-річний водій прихопив із собою 13-ирічного приятеля. І так розігнався, що не розминувся з припаркованими "Жигулями".

Ілімдар, водій мопеда:

- Я ехал прямо, получается, и смотрю - на обочине стояла машина. Выехала передом, мы в нее врезались. И, получается, коленом зацепил мой друг машину. Она выехала, потом я обернулся, вижу - она обратно съехала, с пробуксовками вернулась назад.

Водій автомобіля каже інше: нікуди не виїжджав, чекав на узбіччі людину. Аж тут - підлітки на моторолері.

Ігор, водій "Жигулів":

- Остановился, получается, на обочине, передок как бы вырулил немного с переулка, и стоял. Парни, получается, не рассчитали немного, и один из них зацепился ногой за машину.

Пасажир "Хонди" злетів, з переламами ноги потрапив до лікарні. Даївці кажуть: сідати на двоколісні зарано, дороги ще надто слизькі.

Алла Марченко, керівник прес-служби ДАІ м. Одеси:

- Выезд на мопеде в такую погоду опасен даже для опытных водителей автомобиля, мы уже не говорим о мопедах. Поэтому родителям, конечно, необходимо контролировать своих детей и запретить сейчас категорически выезд на мопедах.

Тим, кому кортить промчати з вітерцем, інспектори нагадують: сезон моторолерів настане не раніше березня-квітня.

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.